Mi lehet a baja a videókártyának?
Figyelt kérdés
Van egy nVidia Geforce 7600 GS em és feltelepítettem mert leszedtem hozzá egy telepítő programot, és elméletileg nem kellene szaggatni pl egy filmnek a neten vagy pl a GTA san andreas játéknak... de mégis szaggat! pedig tudomásom szerint jó videókártya és bírnia kellene! Mi a baja? miért szaggat a neten egy film és miért szaggat egy pitiáner gáték?? (Jó a procim és a ramom is) ha esetleg szoftwerhiba akkor küldenétek linket ahol egy jót letudok tölteni?2011. aug. 23. 23:14
1/5 kuktaberci válasza:
Szerintem túlmelegszik a procid ebbe a melegbe. Egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy a vid. szarakszik.
2/5 anonim válasza:
everest v vmilyen progival nézd meg a hőmérsékletet nekem is hasonló kártyám van 7300gs és nekem ugrál a kép mikor vidit nézek...
3/5 A kérdező kommentje:
áhh tökéletes hűtés van rajta meg minden csak annyi h ebbe az alaplapba van egy integráld vidkártya is és ha abba beledugom a neten nem szaggat a videó meg stb a játék azért igen mert mégis csak gyenge de ennek a geforce nak bővel elkellene vinni ezeket... miért szaggat mégis???
2011. aug. 23. 23:22
4/5 kuktaberci válasza:
neten szaggat a film? Az lehet flash probléma is, meg net sávszél probléma is. Flash be próbáltad hogy kikapcsolod a hardveres gyorsítást?
5/5 A kérdező kommentje:
Hát a flash hez nem nyúltam de érdekes hogy az integrált videókártyával nem szaggatott a videó a neten a videókártyával meg igen... ezért furcsállom ezt
2011. aug. 23. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!