Videókártyának mi baja lehet?
Helo!
Vettem 1 hete egy geforce 9800 GT beletettem a gépembe elindult meg minden nemtudtam hozzá drivert telepíteni utána egy ujraindítás után nemtöltött be a Windows nemsegített rajta az újratelepítés sem meg semmi azután raktam bele ma egy 9600 GT és már most drivert raktam fel meg minden sőtt még GTA 4el is játszottam utánna kimentem és mire visszajöttem kivolt kapcsolva a gépem és nemsikerült bekapcsolni, mert ismét nemtölt be a Windows(Windows 7) csak kiírja, hogy Windows indítás és fél óráig néztem utána meguntam!Újratelepíteni sem lehet mert akkor kidob egy fekete képrnyőt és ennyi!
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha a videókari sült volna meg, akkor egyáltalán nem lenne kép, inkább az alaplap.
Talán a PCX foglalat.
Szerintem ez nem szoftveres, hanem hardveres hiba. Vidd el szervizbe, otthon többet nem tehetsz érte.
Köszi a válaszokat!Amúgy 420 W tápegységem van!
Akkor szerintetek az alaplap hibás?Mert az nemvészes mert arra an garanciám :) de a videókártyára nincs :(
Ha van olyan videokártya, ami működik, akkor mégsem az alaplap.
Ha a másik két kártyához külön tápvezeték kell, a harmadikhoz nem, akkor lehet hogy azzal van gond.
Esetleg ha nem kaptak elég áramot a hűtéshez, elképzelhető, hogy mindkettő megsült.
Egy ismerősnél próbáld ki a kártyákat, hogy mennek-e.
Egyébként ne szégyelld szervizbe elvinni, ott 1 nap alatt megmondják hogy mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!