Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok-e nekem olyan játékot...

Sephiroth97 kérdése:

Tudtok-e nekem olyan játékot mondani, ami a lent említetteknek megfelel?

Figyelt kérdés

Hali!

egy olyan játékot keresek amibe vírus fertőzte meg az embereket vagy felrobbant pld egy nukleáris bomba és az fertőzte meg őket. Hát ilyen Eli Könyve vagy Metro 2033 félét szeretnék. Előre is köszi az ÉRTELMES válaszokat

2011. aug. 25. 10:48
 1/9 anonim válasza:
half life
2011. aug. 25. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Fallout 3 (posztapokaliptikus sci-fi rpg)

http://www.youtube.com/watch?v=I-J3YPVOFrQ

2011. aug. 25. 11:02
 3/9 A kérdező kommentje:
tökéletes!! köszi :)
2011. aug. 25. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Left 4 Dead. 28 nappal később/Holtak hajnala érzés megvan benne.
2011. aug. 25. 11:47
 5/9 A kérdező kommentje:
köszkösz :D 3 game közül nemtudok választani. Left4dead 2 vagy METRO 2033 vagy Fallout 3 :D most tesztelem demo-val mindet
2011. aug. 25. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem vedd sorra mind a hármat...teljesen különböző játékok amúgy. A Left 2 Dead jó kis netes zombi gyakás haverokkal, bár én nagyon ráuntam 10 óra játék után. A Metro 2033 egy lineáris lövöldözős, szép grafikával, jó hangulattal..egy végigjátszást mindenképpen megér...a Fallout 3 egy nyilt terepes szerepjáték, amibe sok időt bele lehet ölni, ha mindent be akar járni az ember és a kiegészítőt is hozzádobja...erre rá kell hangolódni, de utána képes magába szippantani. Nem véletlenül hasonló felépítésű játék, mint az Oblivion (Bethesda játék mindkettő) csak fantasy helyett atomtámadás utáni sci-fi világ tárul elénk...

:)

2011. aug. 25. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Stalker sorozat is jöhet ide sztem.
2011. aug. 25. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Bizony! :)
2011. aug. 25. 15:17
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Nagyon hasznosak voltak ! :)
2011. aug. 26. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!