Tudtok-e nekem olyan játékot mondani, ami a lent említetteknek megfelel?
Hali!
egy olyan játékot keresek amibe vírus fertőzte meg az embereket vagy felrobbant pld egy nukleáris bomba és az fertőzte meg őket. Hát ilyen Eli Könyve vagy Metro 2033 félét szeretnék. Előre is köszi az ÉRTELMES válaszokat
Fallout 3 (posztapokaliptikus sci-fi rpg)
Szerintem vedd sorra mind a hármat...teljesen különböző játékok amúgy. A Left 2 Dead jó kis netes zombi gyakás haverokkal, bár én nagyon ráuntam 10 óra játék után. A Metro 2033 egy lineáris lövöldözős, szép grafikával, jó hangulattal..egy végigjátszást mindenképpen megér...a Fallout 3 egy nyilt terepes szerepjáték, amibe sok időt bele lehet ölni, ha mindent be akar járni az ember és a kiegészítőt is hozzádobja...erre rá kell hangolódni, de utána képes magába szippantani. Nem véletlenül hasonló felépítésű játék, mint az Oblivion (Bethesda játék mindkettő) csak fantasy helyett atomtámadás utáni sci-fi világ tárul elénk...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!