Miért kapcsol ki a laptop egy játéknál 5 percenként? A játék rendszerigényének elvileg megfelel az én gépen. Valami beállítást lehet módosítani, hogy elbírja?
Ezzel mérd le hogy mi mennyire melegszik alapjáraton, meg 1-2 perc játék után, még mielőtt kikapcsolna, akkor kiderül melegszik e.
A kapott értékekre is kíváncsi lennék. Meg a lptop típusára, mert lehet hogy típushiba.
Amúgy:
Laptopot alátámasztani, hogy jól szellőzzön, a kifúvó nyílást nem ezárni.
A port ki kell fújni belőle, mert megül a hűtőbordák között, esetleg a ventillátor lapátjai között is összegyűlhetnek szöszök amik elzárják.
Ha más nem, akkor van egy Notebook Hardware Control nevű program, azzal vissza lehet venni a proci teljesítményéből, így esetleg belőhető hogy a játékot is bírja, ha más nem akkor alacsonyabb grafon, és nem melegszik fel annyira.
Lenovo NB ideapad G550A 15,6"WXGA,Core2 duo T6500, 2,1GHz,,4GB, 320GB, nVidia NV10MGS 512 MB
Az adatok pedig sorba:
Játék előtt:
38 38 39
46 44 48
47 45 52
0,9V 0,9V 1,09V
39 38 39
Játék után:
87 87 87
88 88 95
88 88 98
51 51 52
0,9V 0,9V 1,2V
81 81 92
Érdekes a dolog, mert ennek a játéknak másik része megy rajta.
garfon=grafikán :)
Amúgy elég magas értékek, mert a 90-100fok közötti értékek már nem túl egészségesek egy laptopnak.
Tehát ahogy említettem, nézd meg hogy a játék beállításait lentebb veszed, meg mellette nem futtatz programokat hogy ne terhelődjön úgy a gép.
Meg sztem esélyes egy nagytakarítás, az csodákat tud művelni.
nekem is ez a baja a laptopomnak és
annyiszor leállt hogy tönkre ment benne a vincseszter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!