Dave97 kérdése:
Ha belerakok egy vga+cpu vízhűtést a gépbe, az: -mennyit kóstál kb? -mennyire fogom tudni utánna felhúzni a gépet a jelenlegiről?
Figyelt kérdés
vga: asus eah 5750 /1gb/
ram: 4gb
táp: 500w
alaplap: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2)
cpu: AMD Phenom II X2 550 Callisto 45nm technológia
2011. aug. 23. 14:25
1/8 anonim válasza:
1ilyen komplett vízhűtés majdnem annyiba kerülne mint a jelenlegi konfigod.Szerintem teljesen felelsleges.
2/8 A kérdező kommentje:
majdnem 90-be????
az durca, ám köszi.... amúgy itt láttam olcsót is, én ide járok szervízbe: [link]
2011. aug. 23. 14:43
3/8 anonim válasza:
90et ér a konfogod, hát ez LOL:D Maradjunk annyiban, hogy közelében sincs. De a lényeg ávltozatlan, a vízhűtés jó poénból, vagyha csendet akarsz, de máskülönben annyi pénzből sokkal jobb megéri új procit venni.
4/8 A kérdező kommentje:
maradjunk annyiban, hogy nem annyit ér, csak nagykeráron vettem, amúgy sacc 160k-t ér a gépem :D
2011. aug. 23. 15:43
5/8 anonim válasza:
1. vok na linkeld be azt az olcsóbb komplett vízhűtést.Ha arra gondolsz ami az 1. oldalon van azok csak elosztók és könyökök a csövekre.És tévedtem nem majdnem annyiba kerüne mint a konfigod hanem többe kerűlne(jóval).1 öreg AM2-es géped van.Felesleges erre pénz áldozni pláne a hűtésre.
6/8 A kérdező kommentje:
figy... egy éves a gépem
2. ez egy közepes szintű gép
3. szerintem meg nincs 30-on felül egy vízhűtés a prociram meg a vgara
25kból kijövök kb
2011. aug. 23. 16:00
7/8 A kérdező kommentje:
nem szóltam, utánna érdeklődtem.... 43k-nálkezdődőik csak a proci hűtő
köszi, én voltam a barom
2011. aug. 23. 16:09
8/8 anonim válasza:
Lehet h 1 éve vetted a gépet de maga a konfig nem 1 éves.Nah sztem te nagyon nem vágod a témát szal feleslegesen is fogok veled erősködni mert úgyis azt hiszed neked van igazad,meg örülsz magadnak h milyen jó gépet vettél "baráti áron"(inkább csak jól áttbaxot ezzel a géppel az illető de hagyjuk)Amit linkelgetsz az nem tudom mi akar lenni pumpát se tartályt nem látok (amik a legdrágább részei 1 vízhűtésnek)30k val garantálom h nem fedezed aköltséget.Ami a legfontossabb ez a gép nem ér annyit h érdemes legyen 1 vízhűtésbe invesztálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!