Szerintetek milyen a blogom?
www.ilovemylife-ewelyn.blogspot.com
Írjátok le a véleményeket!
Ha van valami ötlet írjátok le azt is!
(A hülyeségek nem érdekelnek!!)
Szerintem egy kicsit túl csicsács. Ha mást nem a szöveget áttehetnéd Times Nem Roman-ba vagy Aril-ba (Comic Sans Ms) stb. :)
amibe gondolod, de ez így eléggé olvashatatlan. Én a helyedbe minden betűtípust átírnék, de a fejezetcímeket hagyhatod így.
(könnyen olvasható oldalt többen olvasnak (gyakrabban, és hoszabb ideig vannak az oldalon).
Te kérted a kritikát, tehát:
1. Nem kell minden mondat után "XD", valószínű nem fetrengsz minden értelmetlen mondat után a földön, gyerekes, komolytalan, és nagyon nem "menő"...
2. Sz*r a betűtípus, olvashatatlan
3. Feltalálták az önkioldót a fényképezőkön, nem kell magad tükörben fotózni, ez téged jellemez és nem pozitívan. Egy idióta kitalálta, a többi utánozza.. gyász
4. Nem vagy szebb attól, hogy csücsörítesz, valójában minek csücsörítesz a képeken?
5. Kíméld a látogatókat az izgő-mozgó gif-ektől, nem jópofa.
6. A Hello Kitty se...
7. tartalom az nincs...
(A szemüveget is feltalálták) Furcsa én el tudom olvasni
Mind1
Én nem találom csicsásnak
Jöhetnek a további kommentek :D
Hát, ahhoz képest, hogy 13 éves vagy jól megy a tükörbe pózolás...
Ezt tényleg mellőzd.
A betűszín-típus kombó szétégeti a retinámat. Ezt is hanyagold. (már ezt is leírták, de több szájból több a haszna)
Tényleges tartalmat, mint az első post az oldalon.
Most tulajdonképpen le kéne, hogy hü*yézzelek, és sz@rnak kéne nevezzem az oldalad, de tekintettel a korodra (13) és hogy fel is vállalod, no meg jó napom is van, csak annyit javaslok:
Hallgass az itteni tagokra. Sokan tanulhatnánk tőlük. És nem csak számtech-et.
G.
Tökéletes ember,oldal és blog sincs meg semmi
Sajnálom hogy nem tetszik :)
am az utolsónak: jó hogy le nem k*rvázol már mert lefényképeztem magam a tükörbe -.-
Tényleg hallgass rájuk, igazat mondanak
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!