Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elromlott a gépem, mit kell...

Elromlott a gépem, mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Tegnap óta valami gond van a gépemmel. 4 Dolgot vettem észre:

- A Facebookba nem enged belépni csak akkor ha nincs kipipálva a "Keep me logged in" négyzet.

- ha be akarok lépni a gmail fiókomba néha nem tudja megnyitni az oldalt mert valami körlinket ír vagy mi.

- ha a T-email es fiókomba akarok belépni, ahelyett h belépek az az oldal jelenik meg ami a kilépés után szokott.

- más fontos oldalakon meg ilyeneket ír ki az adatok helyett:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/webinarp/public_html/user_main_page.php on line 19

meg ilyet:

Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Filename cannot be empty in /home/www-data/wpicup/www/do_upload.php on line 44

már többször újratelepítettem de ugyanaz a gond, és a másik gépemen minden jó. szóval ha valaki tudja mi a baja kérem segítsen köszi.

2011. aug. 18. 02:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem romlott el.

Csak a böngésződben van elállítva valami.

Privát böngészés vagy sütik tiltása.

Próbáld ki ha van másik böngésző a gépeden, az menni fog.

2011. aug. 18. 02:58
 2/7 A kérdező kommentje:
próbáltam másik böngészővel is, úgy se jó. de már sokadik újratelepítés után sem jó.
2011. aug. 18. 04:04
 3/7 anonim ***** válasza:
vidd szerelőhöz... -.-"
2011. aug. 18. 04:27
 4/7 anonim ***** válasza:

"Csak" a softwares beállítás "romlott" el valahol.

Segíts hogy segíthessünk!

Hogy csatlakozol a internetre?

2011. aug. 18. 05:36
 5/7 A kérdező kommentje:
t-mobile web n walk stick. de ha wi fi vel vagy kábelnettel csatlakozok akkor is ugyanaz. nem lehet h vírus csinálta? mert a nod talált valamit de elvileg elhárította a támadást azért nem gondoltam erre. most elkezdtem kimenteni az adatokat, ha kész leformázom az összes partíciót.
2011. aug. 18. 11:32
 6/7 A kérdező kommentje:
ujratelepítettem az egészet. ugyanazt csinálja. mi az az MYSQL ami a "Warning"-os szövegben van?
2011. aug. 18. 15:56
 7/7 anonim válasza:
Próbálj meg más internetére rácsatlakozni ha van és nincs levédve nekem ez volt a baj vidd el szerelőhöz ha nem jó.
2014. okt. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!