Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elromlott a digi tv-s beltérim...

Elromlott a digi tv-s beltérim. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Világít a piros,de ha megnyomom a bekapcsoló gombot,nem történik semmi.Már a hálózatból is kihúztam fél órára,de ugyanúgy semmi.Gondolom fel kell hívni a digiseket.De kicserélik?Vagy kell majd ezért fizetni?
2010. febr. 13. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha te nem csináltál vele semmit, ki kellene cserélniük gondolom. Mindenképpen hívd fel őket!
2010. febr. 13. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint , mivel havidíjas készülékről van szó ( feltételezve azt, hogy a készüléket bérled tőlük ), kötelesek megjavítani vagy kicserélni. Ugyanis ekkor nem érvényes a szokásos garanciaidő, plussz: egy év alatt visszajön nekik az ára a készüléknek (bocsi, 6-8 hónap alatt).

Ha jól tudom,akkor a cserét/javítást 72 óra alatt szokták elvégezni a bejelentéstől számítva ( de lehet, hogy csak 8 munkanap alatt).

Ha -esetleg- te piszkáltad, akkor mélyen hallgass róla ( egyszer csak nem volt adás!), ha szerencséd van nem veszik észre.BÁr a kérdésből ítélve te nem is nyúltál hozzá.

2010. febr. 14. 17:20
 3/4 anonim válasza:

Nekem most történt olyan,hogy este még nem volt vele semmi gond,reggel felkelek és nem tudom bekapcsolni..

A piros gomb sem világít!Kihúztam bedugtam semmi,csak kattog,ha bekapcsolom a hangszórókat..

Gondolom akkor ez is beszart :(

2011. júl. 18. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Én felhívtam a szolgáltatót és ingyen kicserélték.
2011. júl. 24. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!