Hogyan kell acer aspire laptopot telepíteni?
de folyton kiírja sok sorba, hogy error, meg egy csomó mindent, és nem értem, hogy miért van ez
ha még életembe nem telepítettem gépet, normális, hogy nem tudom megcsinálni, aki ért a gépekhez, fel tudja rá telepíteni ?
Belépel a BIOS-ba a DEL billentyűvel,amikor bootol a gép.Ott megkeresed a Boot menüt,beállítod a CD-t az elsődlegesnek,majd F10,Enter és újraindulás után már a CD-ről fog indulni a gép.
Inkább kérj segítséget a közeledből valakitől.
ez nem megy. ugyan azt csinálja így is :/ bár lehet nem is jól állítottam be a dolgokat.
majd megkérek valakit, aki ért hozzá, hogy csinálja már meg.
de azért remélem ez csak azért van, mert nem értek hozzá, és nem kell már azonnal szerelő :/
Aspire-nál sztem F2-vel lépsz be. És ott kell valahol átállítani hogy cd/dvd-ről bootoljon.
Vagy lehet van System Recovery is gyárilag, akkor Alt+F10-el jön be a vinyón lévő telepítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!