Mit vegyek, gépet vagy laptopot? Többi lent.
Tehát van egy új monitorom, egerem, hangfalam, billentyűzetem, de a gép már lassan 10 éves, és iszonyat lassú....na most vegyek helyette egy újat, vagy az egész helyett egy laptopot? Állítólag ha a laptopban elromlik vmi az nagyon drága megcsináltatni...
Bármelyiket írjátok írjátok oda hogy miért és milyen fajtát ha értetek hozzá
köszi:)
Ebbe most mi a fuckyeah? Én egyből megértettem, hogy mi a kérdés, és teljesen helyénvaló...
Volt neki egy számítógépe, amiből már a gépház jó sz@r, a perifériák működőképesek.
Azt kérdi, hogy vegyen-e egy gépházat, vagy egy laptopot inkább?
Mit kell itt fuckyeah-zni meg sznoboskondi?
Szerintem lapotopot vegyen, aki hurcolászni is akarja. Aki nagyobb teljesítményt akar, annak szerintem jobb egy asztali gép.
Üdv.: 20/L
Utolsónak: FUCKYEAH!
Elképesztő vagy! ;)
G.
Az eredeti kérdés úgy szólt, hogy mit vegyen, laptopot vagy gépházat, mert szerinte a gépházban benne van minden, és az nem számítógép, hanem csak gépház. Ezért ment fuckyeah-ra, és utána írta át a kérdését a nagytudású.
Csak, hogy a későbbjövők is képben legyenek.
A google által tárolt verzióban is gépház van!
Kérdést pedig csak a moderátorok tudnak átírni. Gondolom látták a fgyik-en!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!