Milyen laptopot vegyek?
Én ezt tudom javasolni. A Lenovo márkát nagyon dicsérik nekem is lassan 1 éve ilyen gépem van, nagyon jó, strapabíró, akksival sincs semmi probléma. És mivel a filmletöltésre alkalmas főleg 500GB winchester miatt így kifejezetten megteszi. Netezésre alkalmas. Régebbi játékok is szépen mennek rajta. Beépített wifi van benne
a sonyt csak az ára miatt nem ajánlom neked. egyetemre asus-t vegyél leginkább :)
Ha nem netbookban hanem sima laptopban gondolkodsz, akkor ugyan nem fogja 6 órákig bírni, viszont ugyan azért az árért jobb gépet kapsz (bár egyetemre netbook is elég).
Köszi!
Még ezt néztem. Csak azt hallottam, hogy amire egy év garancia van azt nem érdemes.
szerintem dell. de ne az n5010, hanem az n5110 inkább. újabb modell. és ha szánsz rá ennyit, akkor érdemesebb azokat megnézned.
Van egy nagyon jó oldal, a legpontosabb népszerűségi lista notiból az országban, folyamatosan online frissítve, szóval elég ránézned hogy mi a legnépszerűbb. Szinte minden raktáron van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!