Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » T-homeos kábeles 1 mb/s-os...

Hammervore kérdése:

T-homeos kábeles 1 mb/s-os netem van a dobozba alapból bele van építve a wifi jeladó (antennával) az a gondom hogy mindenféle kódokat kér amik nekem nincsenek meg és így nem tudom párosítani egy eszeközzel sem ilyenkor mi a megoldás?

Figyelt kérdés

azt is szeretném kérdezn hogy nem e tud valaki egy úgymond "internet korlátozó" programot mert a dobozra 2 gép kapcsolódik és én szeretném kézileg beállítani hogy az egyes gépek hány mb/s-ot kapjanak

hogyan lehet ezt megoldani?

2011. júl. 17. 17:20
1 2
 11/16 Mugen ***** válasza:

Ha nem ez akkor esetleg próbáld meg hogy csak felhasználónevet írsz hogy 3play és üresen hagyod a jelszót, illetve fordítva. Ha ezek közül egyik se akkor át lett írva a jelszó a routerhez. Ha reset-eled a routert akkor visszaáll a gyári beállításokra és akkor ez lesz megint a jelszava.

ahogy azt itt is írja a 12. oldalon

[link]

2011. júl. 19. 15:24
 12/16 A kérdező kommentje:

próbálgatom mindenhogy de eddig nem jutottam semmire mert

ami van hozzá jelszó az nem műkszik és nem

akarom le resetelni mert félek hogy nem jön majd vissza a net

meg aztán felmentem a t-home oldalára de az ott megadott lépések szerint sem tok bejelentkezni

2011. júl. 20. 16:13
 13/16 A kérdező kommentje:

mert szerintem a t-home oldalán ki kéne adnia a jelszót csak oda be kéne tuni jelentkezni

hát én nemtudom hogy amikor itt voltak azok a szakemberek hogy miért nem írtak le mindent

2011. júl. 20. 16:15
 14/16 A kérdező kommentje:
én még arra gondoltam hogy nem e lenne valami olyan progi amivel meg lehetne állapítani a wifi kódját ha van ilyen akkor légyszives a működő progik letöltési helyét küldjétek el köszi
2011. aug. 26. 11:16
 15/16 anonim ***** válasza:
pl ez is jó [link]
2011. okt. 26. 17:03
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi ez nagyon nagy és tényleg működik
2011. nov. 16. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!