T-homeos kábeles 1 mb/s-os netem van a dobozba alapból bele van építve a wifi jeladó (antennával) az a gondom hogy mindenféle kódokat kér amik nekem nincsenek meg és így nem tudom párosítani egy eszeközzel sem ilyenkor mi a megoldás?
azt is szeretném kérdezn hogy nem e tud valaki egy úgymond "internet korlátozó" programot mert a dobozra 2 gép kapcsolódik és én szeretném kézileg beállítani hogy az egyes gépek hány mb/s-ot kapjanak
hogyan lehet ezt megoldani?
Ha nem ez akkor esetleg próbáld meg hogy csak felhasználónevet írsz hogy 3play és üresen hagyod a jelszót, illetve fordítva. Ha ezek közül egyik se akkor át lett írva a jelszó a routerhez. Ha reset-eled a routert akkor visszaáll a gyári beállításokra és akkor ez lesz megint a jelszava.
ahogy azt itt is írja a 12. oldalon
próbálgatom mindenhogy de eddig nem jutottam semmire mert
ami van hozzá jelszó az nem műkszik és nem
akarom le resetelni mert félek hogy nem jön majd vissza a net
meg aztán felmentem a t-home oldalára de az ott megadott lépések szerint sem tok bejelentkezni
mert szerintem a t-home oldalán ki kéne adnia a jelszót csak oda be kéne tuni jelentkezni
hát én nemtudom hogy amikor itt voltak azok a szakemberek hogy miért nem írtak le mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!