Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » T-homeos kábeles 1 mb/s-os...

Hammervore kérdése:

T-homeos kábeles 1 mb/s-os netem van a dobozba alapból bele van építve a wifi jeladó (antennával) az a gondom hogy mindenféle kódokat kér amik nekem nincsenek meg és így nem tudom párosítani egy eszeközzel sem ilyenkor mi a megoldás?

Figyelt kérdés

azt is szeretném kérdezn hogy nem e tud valaki egy úgymond "internet korlátozó" programot mert a dobozra 2 gép kapcsolódik és én szeretném kézileg beállítani hogy az egyes gépek hány mb/s-ot kapjanak

hogyan lehet ezt megoldani?

2011. júl. 17. 17:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

-ha a router le van resetelve,akkor már te adhatod meg az új kódokat

-egyenlőre a helyedben nem fárasztanám magamat azzal,hogy a két gép sebességét eltérőre állítsam

2011. júl. 17. 18:03
 2/16 A kérdező kommentje:

ez csak azért kéne mert tesóm amikor gépezik az összes netet elveszi tőllem ezért nekem a 130kb/s-ből alig marad 10 kb/s

ja és ha megkérhetlek rá részletesebben és lépésről lépésre írd le a wifis dolgot

2011. júl. 17. 18:16
 3/16 A kérdező kommentje:

ja és ezekre nincsenek valamiféle programok?

csak hogy egyszerűbb legyen

2011. júl. 17. 18:19
 4/16 Mugen ***** válasza:
Elsőnek írd le a router típusát, úgy könnyebben tudunk neked segíteni. Ha a router támogatja akkor lehet állítani, hogy ki mennyit kapjon a netből, ha nem akkor van egy netlimiter nevű program. Azzal tudod szabályozni hogy egy adott program maximum mennyi hálózati adatforgalmat bonyolíthat le.
2011. júl. 17. 18:50
 5/16 A kérdező kommentje:

gyártó cég: Pirelli

pirelli boardband solutions S.p.A

DRG A225G B-410-200-4-11

serial number: 15801Y0037641

P/N: 151115801

Lot N°: Y-14/10

Date: 04/10

15V 1.2A

MAC Address: 38229D9A5B45

és ha be van kapcsolva a wifi akkor a psp-n ezt a két nevet adja ki rá:

Discus--9A5B45

Discus--9A5B4_0

2011. júl. 17. 21:16
 6/16 Mugen ***** válasza:
A default felhasználónév/jelszó = 3play/3play. Elvileg a QoS beállításoknál lehet sebességel kapcsolatos dolgokat beállítani. Sajnos nem találok pontos leírást erről a részről. Ha nem magától egyértelmű a számodra akkor tölts fel egy képet nekünk. Ha látjuk akkor könyebben tudunk segíteni.
2011. júl. 17. 23:04
 7/16 A kérdező kommentje:
a dobozt akarjátok látni?
2011. júl. 17. 23:30
 8/16 Mugen ***** válasza:

Én nem szeretném. :) Google kidobta hogy hogyan néz ki a router. A router menüjébe lépj be. Az előző válaszomba megadtam a felhasználónevet jelszót. Aztán ott van egy olyan menüpont hogy QoS. Ott kéne valami olyasmit találnod hogy Bandwith Control,vagy valami hasonló. A lényeg hogy meg tudsz adni egy IP címet, meg egy sávszélességet,és így tudod a gépeknek megadni a maximális hálózati forgalomra vonatkozói értékeiket. Ha nem megy magadtól akkor lépj be a router-be( beírod a böngészőbe, hogy 192.168.1.254. ),keresd meg a QoS részt a menüben és küldj egy print screent róla nekünk. Esetleg ha más talál ehhez a routerhez teljes leírást akkor azt linkelheti. Én angol nyelvűből is olyat találtam csak ahol ilyesmit nem írtak le. Ezeket találtam :)

[link]

[link]

2011. júl. 18. 12:57
 9/16 A kérdező kommentje:

nem az a gond hanem ott van az a számsorozat ( [link] ha ezt megnyitom ide nemtom hogy mit kell írni mert mindent megpróbáltam ami kódot adtak a nethez

és végig is néztem hogy hogyan csinálták a szakemberek amikor voltak bekötni és mindent úgy csináltam ahogy ők

tehát itt a gond mert használati útmutatóm már van

tehát a többit megtudnnám oldani csak itt akadok el

2011. júl. 19. 13:52
 10/16 Mugen ***** válasza:
felhasználónév/jelszó = 3play/3play
2011. júl. 19. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!