Nem tudom a telómat a rúteremhez párositani, a leptop már működik. Wpa kúlcs kéne, de honnan?
Figyelt kérdés
A leptop a rúter talpán lévő 8 számú kóddal felismerte a netet de ezt a számot nokiaE51-em nem fogadja el. Érvénytelen előre megosztott wpa kulcs. Az mi? Én adom meg? És hogy? A wifi jó mert a szomszéd rúterét használtam eddig.2011. máj. 12. 14:09
1/2 legendavagyok01 válasza:
Nem tudom, milyen nyolcjegyű kódod van a router alján. Remélem nem a 192.168.0.1 (vagy majdnem ilyen), mert az a router ip címe, amit a böngésző címsorába kell írni, ha összekötötted kábellel a gépeddel (de ide elméletileg már beléptél, mert itt kell az internetes kapcsolatot eleve konfigurálni).
Így a webes felületen bejön a router kezelőfelülete, ahol valamilyen wireless, azon belül wireless security opció biztosan lesz, ott lehet beállítani a kódolás típusát, illetve a jelszót is.
Egy router beállítása (tipikusan minden router-en hasonló):
2/2 A kérdező kommentje:
Hű! Köszi szépen! Így már boldogulok!
2011. máj. 12. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!