Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok, lehetséges...

14 éves fiú vagyok, lehetséges hogy már most elkezdjek dolgozni a webbuild szakmában?

Figyelt kérdés
Élek-halok a weblapkészitésért, megy a php, css, mysql, photoshop, meg minden ami egy weblap elkészitéséhez szükséges. Csináltam már olyan oldalt, amit valaki cms-ként kezelhet, jobban mondva szerkesztheti a menüpontokat. Nagy kreativitás lakozik bennem, egyszerüen imádok photoshoppal munkálkodni. Volt már egy netes "neveldém", illetve egy embernevelde, egy MMPROG féleség. Most éppen egy online rádióm van, aminek még csak a weboldala van egészen elkészitve :) Szerinted hogyan vágjak bele ebbe? Mit csináljak? Hátrány hogy még gyerek vagyok?
2011. júl. 16. 10:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szép a rádiós oldalad, jó a színvilág. /bár nekem süket, mint az ágyú, de ez az én hibám is lehet/

A képes oldalról csak annyi kérdésem lenne, hogy miért pont balra igazítottad? /szubjektív/

Szerintem középen ízlésesebb.

Úgy összességében szerintem hirdesd magad minél többet neten, s majd csak rád talál valaki.

G.

2011. júl. 16. 15:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem a te hibád, éppen szervezés alatt a műsorvezető csapat :D Köszönöm, örvendek hogy tetszik. Most a hirdetésre összpontositok, éppen egy saját portofólió oldalt készitek, remélem beválik, mivel jól jönne egy kis zsebpénz :D
2011. júl. 16. 16:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor engedd meg, hogy kritikus legyek! Elvégre ebből tanulsz. Hol is kezdjem...

Mega Rádió:

[link] 31 hiba???

A táblázatos designt gyorsan el kéne felejteni. 10 évvel ezelőtt még talán elment. Nem túl menő, hogy a gombok képek. Ezzel nem tudnak mit kezdeni a felolvasók, de én sem, ha mobilról nézem (kikapcsolt képek). A bekezdések legyenek bekezdések (<p>), ne <br>-t használj. Ilyet látok a kódban: <strong> </strong> Ez így micsoda?

<meta http-equiv="Content-type" content="text/php;charset=iso-8859-1"> Ezt így hogy? iso-8859-2, de sokkal inkább utf8.

Az inline CSS is nagyon rossz szokás (tehát pl: <table style="">). Akkor az egész hírek doboz egy <span>-ban van. Az nem arra való, és egyébként is egy kicsit elnagyoltnak tűnik. A <big>, <small>, <strong> stb. tageket is mellőzd, ha formázni kell, akkor CSS-sel.

Az sem túl jó ötlet, hogy csak úgy natúr kiírod az email címed. Szanaszét fogják spammelni, ha megtalálja egy robot.

Üzenetek alatt: "..nem kíván befogadni..." Ez így nyelvileg is fura, de az a lényeg, hogy ha egy gombnak, menünek nincs funkciója, akkor ne legyen ott. Vedd le, majd odarakod, ha lesz értelme. Támogatóknál szintén.

Image Upload:

[link]

Igazán nem nagy oldal, mégis tele van hibával.

<font> tag. Inkább ne. Táblázatos design, inline CSS itt is megvan... De ami nagyon durva, hogy egy egész bekezdést képként raksz be! Horror!!!

"Keped neveben nem lehet szokoz, vagy mas jel (A pont csak a kiterjesztesnel engedett meg, pl.: kepneve.jpg !)" Ne szívasd már a felhasználót, inkább oldd meg ezeket!

Van még tanulnod. Én csak jelképes összeget fogadnék el ilyen munkáért.

2011. júl. 16. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja és ha ilyen a frontend, akkor bitang lehet a backend is... Ha gondolod megnézem azt is, küldd el privátban. Hidd el, nem akarom ellopni és felhasználni a forráskódokat :D
2011. júl. 16. 20:34
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a privát! :) Valójában a Mega Rádióban sokkal több rejlik, mivel van egy admin menüje is :)
2011. júl. 16. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó dolog :) ügyes
2011. júl. 18. 11:58
 17/17 A kérdező kommentje:
kösz :D
2011. júl. 18. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!