Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok, lehetséges...

14 éves fiú vagyok, lehetséges hogy már most elkezdjek dolgozni a webbuild szakmában?

Figyelt kérdés
Élek-halok a weblapkészitésért, megy a php, css, mysql, photoshop, meg minden ami egy weblap elkészitéséhez szükséges. Csináltam már olyan oldalt, amit valaki cms-ként kezelhet, jobban mondva szerkesztheti a menüpontokat. Nagy kreativitás lakozik bennem, egyszerüen imádok photoshoppal munkálkodni. Volt már egy netes "neveldém", illetve egy embernevelde, egy MMPROG féleség. Most éppen egy online rádióm van, aminek még csak a weboldala van egészen elkészitve :) Szerinted hogyan vágjak bele ebbe? Mit csináljak? Hátrány hogy még gyerek vagyok?
2011. júl. 16. 10:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért ne!
2011. júl. 16. 10:19
 2/17 anonim ***** válasza:
Melyik városban élsz amúgy és mióta foglalkozol ezzel?
2011. júl. 16. 10:24
 3/17 legendavagyok01 ***** válasza:

Ennek inkább jogszabályi akadályai vannak, lévén a munkavállalás alsó korhatára jelenleg 16 év, illetve 15. életév betöltése után, szülői engedéllyel, csak tanítási szünetben lehet dolgozni.

Most szeretnék bevezetni a 15 éves korhatárt, és akkor már mindenki maga dönthet, hogy dolgozik-e.

Nyilván feketén dolgozhatsz, de ilyenkor inkább könnyen átverhetik az embert, és panaszkodni sem lehet hová menni...

2011. júl. 16. 10:26
 4/17 anonim ***** válasza:
Én már 2003-ba nyomattam ennyi ezeket. Phpbb, phpNuke, e107 stb... szóval miért ne?
2011. júl. 16. 10:31
 5/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:24

Erdélyben élek, és kb két éve vannak komolyabb oldalaim :)

Na és szerintetek készitsek egy bemutatkozó oldalt? Vagy adjak fel álláskeresést? Hogyan vágjak bele? Először NAGYON olcsón dolgoznék, úgyhogy szerintem lenne kereslet a munkámra. Csak azt nem tudom, hogy hol kezdjem el "hirdetni magam" :)

2011. júl. 16. 10:35
 6/17 anonim ***** válasza:
vatera, hardverapro.hu - konkrét árakkal
2011. júl. 16. 10:38
 7/17 A kérdező kommentje:
kösz szépen! :) máris megnézem :D
2011. júl. 16. 10:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Mutatnál pár referenciát?
2011. júl. 16. 11:07
 9/17 A kérdező kommentje:
Egy referenciát tudok mutatni, egyelőre :D [link]
2011. júl. 16. 14:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Majd elfelejtettem, van még egy oldalam, amit már szinte egy éve hoztam létre: [link]
2011. júl. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!