Szerintetek Tabletet vagy netbookot kellene venni melyik éri meg jobban?
" Lehet rajta e-mail írni is,"
bele is pusztulnék, 10 ujjal gépelek vakon még netbookon is, ha egy levelet tapikijelzőn kéne leszenvednem asszem bele is őrülnék... de tény hogy igények és pofonok, van akinek megfelelő alap feladatokra, én viszont tuti netbookra voksolnék ha magamnak vennék. vagy méginkább valami 13'3 körüli gépre, súlyban nem vészesebb, de használható már viszonylag kompromisszumok nélkül. dm3-as hp-m 100 ért vettem bruttó, garisan, boltból, alu az egész borítás, magnézium váz, stbststb. nem annyival drágább mint amennyivel jobb.
Inkább öszerakok egy asztali gépet ami gyorsabb is jobb is ezeknél...
De ha androidos akkor tablet ha windowsos akkor meg tök mindegy, ha meg nem bírod a tapikijelzőt akkor veszel hozzá billentyűzetet.
Szerintem a tablet a jövő, a win8 is már tabokra lesz optimalizálva, meg nemsokára jönnek a tegra3-as tablet/telefon processzorok amik már az átlagos notebookokat is lekörözik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!