Hogy lehet újratelepíteni egy Androidos Tabletet?
Kaptam egy Androidos tabletet, mely angol nyelvű volt. Netről szedtem le magyar nyelvi frissítést hozzá. Viszont ettől a "bootolás" után befagy.
Valami megoldás? (Android 2.2 van rajta)
Vidd szervízbe. Ha garanciális ingyen megcsinálják.
Ha nem, akkor szoftverfrissítés lesz. Nem tudom mennyibe kerül, ez boltonként változó.
De inkább viidd szervízbe, minthogy te szarakodj vele és elvesszen a garancia.
De tudtommal leírják, hogy mindenféle moddolás gari vesztéssel jár.
Hivatalos honlapról szedtem a frissítést:
A frissítés csak az xPAD-70 készülékkel használható. A frissítést minden vásárló saját felelősségre végezheti. A nem megfelelően elvégzett frissítés a készülék végleges meghibásodásához vezethet. A nem megfelelően elvégzett frissítésből adódó esetleges károkért felelősséget nem tudunk vállalni. A nem megfelelő frissítésből adódó károk helyreállítása nem tartozik a jótállási feltételek körébe.
Egyébként ha nem sikerül megcsinálnom, akkor viszem szervízbe (2k a frissítése)
Az első az jó nagy hülyeséget írt. Csak azt tudnám, hogy ha valaki nem ért hozzá akkor minek írogat?
Nézd meg a neten vagy ugye el kéne olvasni a használati kézikönyvet, mert azt nem viccből adják hozzá, hogy hogyan kell a recovery menu-be belépni és ott van factory reset az kell neked. Utána minden jó lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!