Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hány ezer ft-ból lehet egy jó...

Hány ezer ft-ból lehet egy jó számítóggépez öszerakni? (Részletek LENT)

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egy olyan gépet szeretnék ami elviszi a mostani moder játékok mindegyikét,ehez kérnék segítséget, hogy körübelül menyibe fog ez nekem kerülni.

Előre is köszönöm!

2011. jún. 23. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Mekkora felbontáson játszanál?

Nem mindegy, hogy 1280-as vagy FullHD (1920x1080).

2011. jún. 23. 14:21
 2/4 anonim válasza:
hát figyelj .. mostanság szalonképes gépet nem nehéz összerakni.. összelehet rakni úgy 120 130 ezer forintból olyat ami az újabb szoftvereket és játékokat viszi zökkenőmentesen. viszont ha olyan. viszont ha nagoyn komoly játékokkal szeretnél játszani akkor írsz nekem egy levelet. (witamin003) én pakolok neked össze alkatrészeket csak előtte mondd mégis mennyi pénzt szeretnél rászánni
2011. jún. 23. 14:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát 130 ezer fölé nem nagyon szeretnék menni árban.
2011. jún. 23. 14:28
 4/4 anonim válasza:

130é tudsz jó gépet full HDs felbontással de nekem 160kba raktam és van 450 fpsem codba és 670 Csébe (cod 6 és Source)

és emellé jönnek cuccok

2011. jún. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!