Miért nem birok DVD-t irni?
Figyelt kérdés
Ma mikor szerettem volna kiirni azt a csomó filmet a gépemről (neroval) akkor olyan 3%ig körülbelül irja majd leáll és azt irja ki, hogy POWER CALIBRATION ERROR! és a dvd használhatatlan lesz és nem tudok rá irni. Ilyen problémám eddig nem volt, nem régi a dvd iróm sem, utánna olvastam picit a neten azt mondják az is lehet a probéma, hogy rossz fajta a dvd ez lehet?Mert mondjuk most vettem először maxelt és nem ir rá a verbatimmal nem volt gond. CDt rendesen ir most is. Mit tehetnék?Segitsetek lécives sürgős!Kösz!2009. márc. 23. 19:01
1/4 anonim válasza:
Vegyél Verbatimot, vagy Memorexet
2/4 Jenci válasza:
Hát igen.Nem biztos,hogy az íród kedvel mindenfajta lemezt.Ezen segíthet egy firmware frissítés.A gyártó honlapján lehet hozzá firmware-t találni vagy kereshetel máshol is.Amúgy milyen formátumban vannak a filmek .iso vagy .vob.Esetleg próbálhatnál más író programot használni.Amúgy meg ha bevált egy lemeztipus,akkor használd azt.Ja ha semmi nem segít,akkor egyértelműen az író a rossz.CD-t még írhat attól,hogy DVD-t nem ír,mert más-más hullámhosszú lézert használ.Ez fordítva is igaz.
3/4 A kérdező kommentje:
kosz a válaszokat! egyébként most néztem jobban utána és nagy valószinüséggel az a gond, hogy maxell dvd-t vettem mert eddig a verbatimmal sosem volt gond és ahogy olvastam ezek az új sony dvd irók amilyen nekem is van elég érzékenyek az ilyesmire... De holnap veszek verbatimot és megpróbálom remélem minden rendben lesz mert az iróm mindössze pár hónapos...:S
2009. márc. 23. 21:24
4/4 Jenci válasza:
Ha van rá lehetőséged cseréld le majd azt a sony irót másra.Tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!