Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem bírok magamtól írni...

Miért nem bírok magamtól írni egy kis programot?

Figyelt kérdés

C ++ nagyon sok mindent megtanultam és nem tudok fejből csinálni egy programot ami kiszámolja ezt:5+2+3*5+4*1

megtanultam a változókat,az utasításokat,a függvényeket meg egy csomó dolgot és nem tudok magamtól írni egyet.

ennél a feladatnál tudom,hogy a * fog először balról jobbra mert az magasabb rangú művelet de nem tudok megcsinálni,a programot hogy kiszámolja ezt.

csinálja meg nekem valaki mert tanulni szeretnék belőle.

köszi

2011. júl. 26. 17:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Fejezd be a sirast es inkabb kodolj.
2011. júl. 26. 17:41
 2/21 anonim ***** válasza:

"sok mindent megtanultam"

Ezek szerint nem. Vagy tanulj még, vagy hagyd a programozást ...

2011. júl. 26. 17:44
 3/21 anonim ***** válasza:
Puskázd össze példakódokból és a jegyzetedből, ha fejből nem megy! Vagy előbb írj meg néhány más egyszerű programot puskázva, utána ez fejből fog menni.
2011. júl. 26. 17:46
 4/21 anonim ***** válasza:

C++-ban ugye ott van a main. Kell lennie példáknak, hogy hogy kell kinéznie a mainnak. Na, annak a hasába kell beírni, hogy cout<< 5+2+3*5+4*1

Ehhez include-olnod kell a stdio headert, a pontos nevét nem tudom.

2011. júl. 26. 17:50
 5/21 A kérdező kommentje:

Az nem az stdio.h

de még egy olyan programot sem tudok megcsinálni ami összeadja ezt 5+5

aztán tudok mindent az utasításokról meg a feltételekről ,meg az operátoroktól kezdve mindent tudok mégse megy.

írja már meg valaki nekem hogy hogyan néz ki most is ezzel szarakodok .

2011. júl. 26. 18:03
 6/21 A kérdező kommentje:
Jó sikerült fejből
2011. júl. 26. 18:06
 7/21 Prog válasza:
Kezdj el Pascalozni,ha az sem megy,akkor kerüld a progizást.
2011. júl. 26. 18:12
 8/21 A kérdező kommentje:

Most viszek bele egy kis szorzást is aztán majd rátérek az osztásra meg a maradékos osztásra

de valamelyikőtök írhatna nekem egy olyat,hogy na addig megcsináltam a programot,hogy kérje a kódot(PIN) aztán ha elbaszom 3-szor akkor kiléptet ha pedig jó a kód akkor a q megnyomására lép csak ki a programból,hogyan lehetne azt megcsinálni,hogy ha 3-szorra is elrontom akkor kérjen még egy kódot az lenne a pukk kód ha azt jól beütöm akkor megint kéri a pint de ha a pukk kódot egyszer elrontom akkor kérje a pukk 2 kódot ha az jó akkor kéri a puk majd ha az is jó akkor kéri a pint megint.De a pukk 2 kod elrontása esetében úgy szeretném megvalósítani,hogy ha elindítom az exe filet akkor csak azt írja ki,hogy SIM zárolva.

Ez a nagy tervem ezt szeretném megvalósítani nehéz volna ezt megírni?

2011. júl. 26. 18:15
 9/21 A kérdező kommentje:
De miért kerüljem a progizást nekem csak azért megy nehezen a tanulás mert nincs aki tanítson és segítsen irigylem azokat akik a fősulin ezt tanulják.:(
2011. júl. 26. 18:17
 10/21 A kérdező kommentje:
Ennek a megoldására egy összetett if szerkezetre lesz szükség?
2011. júl. 26. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!