Miért nem bírok magamtól írni egy kis programot?
C ++ nagyon sok mindent megtanultam és nem tudok fejből csinálni egy programot ami kiszámolja ezt:5+2+3*5+4*1
megtanultam a változókat,az utasításokat,a függvényeket meg egy csomó dolgot és nem tudok magamtól írni egyet.
ennél a feladatnál tudom,hogy a * fog először balról jobbra mert az magasabb rangú művelet de nem tudok megcsinálni,a programot hogy kiszámolja ezt.
csinálja meg nekem valaki mert tanulni szeretnék belőle.
köszi

"sok mindent megtanultam"
Ezek szerint nem. Vagy tanulj még, vagy hagyd a programozást ...

C++-ban ugye ott van a main. Kell lennie példáknak, hogy hogy kell kinéznie a mainnak. Na, annak a hasába kell beírni, hogy cout<< 5+2+3*5+4*1
Ehhez include-olnod kell a stdio headert, a pontos nevét nem tudom.
Az nem az stdio.h
de még egy olyan programot sem tudok megcsinálni ami összeadja ezt 5+5
aztán tudok mindent az utasításokról meg a feltételekről ,meg az operátoroktól kezdve mindent tudok mégse megy.
írja már meg valaki nekem hogy hogyan néz ki most is ezzel szarakodok .
Most viszek bele egy kis szorzást is aztán majd rátérek az osztásra meg a maradékos osztásra
de valamelyikőtök írhatna nekem egy olyat,hogy na addig megcsináltam a programot,hogy kérje a kódot(PIN) aztán ha elbaszom 3-szor akkor kiléptet ha pedig jó a kód akkor a q megnyomására lép csak ki a programból,hogyan lehetne azt megcsinálni,hogy ha 3-szorra is elrontom akkor kérjen még egy kódot az lenne a pukk kód ha azt jól beütöm akkor megint kéri a pint de ha a pukk kódot egyszer elrontom akkor kérje a pukk 2 kódot ha az jó akkor kéri a puk majd ha az is jó akkor kéri a pint megint.De a pukk 2 kod elrontása esetében úgy szeretném megvalósítani,hogy ha elindítom az exe filet akkor csak azt írja ki,hogy SIM zárolva.
Ez a nagy tervem ezt szeretném megvalósítani nehéz volna ezt megírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!