Hogyan kell DVD lemezre írni egy filmklipet, hogy azt a DVD készülék (divx) lejátsza?
Figyelt kérdés
Digitális kamerával, és fényképezőgéppel is készítettem filmklippet, rátettem a számítógépemre, és kiírtam DVD-re. Lemezkép formátumot választottam, mert azt olvastam, hogy abban az esetben tudja majd a számítógépen kívül más is lejátszani. Mégsem így van, nem játsza le. Mit csinálok rosszul? Segítsen légyszi valaki. Köszi2011. okt. 30. 17:18
1/2 anonim válasza:
"Mit csinálok rosszul?"
Nagyjából mindent......
A kamerád és a fényképezőgéped minden bizonnyal nem divx formátumban rögzít, tehát esélytelen, hogy a dvd azt lejátssza. Át kell konvertálni olyanra, ami annak megfelel. Azt, hogy "lemezkép formátum" már értelmezni sem tudom.
2/2 anonim válasza:
Itt egy egyszerű konverter, próbáld ki.
+Video /válaszd ki a videót/
to AVI /állítsd be hova tegye a konvertált videót/
a beállításokon egyelőre ne változtass, később azon is lehet majd finomítani.
Konvertálás után írd ki Adatlamezként. Ha van újraírható lemezed először azzal gyakorolj és csak pár perces videóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!