Mi van akkor, ha elromlik a laptop touchpadja?
Figyelt kérdés
Nekem még nem romlott el, csak kíváncsi vagyok, hogy olyankor mit csinálnak. Amúgy néha mikor bekapcsolom, akkor nem akar működni, és újra kell indítani az egész gépet. Ez mért van?2011. máj. 23. 19:22
1/8 anonim válasza:
dugsz rá egeret ill jó pénzé kicserélik..
2/8 A kérdező kommentje:
A jó pénz alatt mégis úgy kb. mennyit értesz? azt is ugyanúgy ki lehet cserélni, mint a billentyűzetet?
2011. máj. 23. 19:28
3/8 anonim válasza:
Nagyon ritka dolog az amikor elromlik,olyan sokkal sűrübben van,hogy elállítódik,de azon meg lehet segíteni:
4/8 anonim válasza:
kb. hány éves a laptopod? Mert ha régi, akkor meglehet, hogy néha rossz.
5/8 P.O.C. válasza:
Nem lehet sokkal olcsóbb egy billentyűzet cserénél. Olyan 10-15 eFt -ra saccolom. Amúgy szerintem nem egy könnyen romló alkatrész. Nálad is több mint valószínű, hogy valami szoftveres gond van, azt meg egy rendszer újratelepítés megoldja, és az legalább totál ingyen van, ha magadnak csinálod. ;)
6/8 A kérdező kommentje:
azt hiszem most lesz 2éves augusztusban. De egy időben nem használtam, mert ott volt a gép is, és kímélni akartam a laptopot. Szóval ezért nem értem, hogy miért rossz már.
2011. máj. 23. 19:37
7/8 A kérdező kommentje:
Értem. Na jó, azért nem mondom hogy mindennapos probléma nálam, de ma is pl. már másodjára kellett újraindítani emiatt, és csak kétszer kapcsoltam be. Na mindegy, majd ha rosszabbodik, akkor újra lesz telepítve. Köszönöm a segítségeket.:)
2011. máj. 23. 19:40
8/8 Nyteshade válasza:
Nem kellett volna anyit verni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!