Szerintetek ez megfelelő laptop nekem?
Figyelt kérdés
Natur egyetemista vagyok, leginkább filmezésre, netezésre használom. Office az adott ugye meg néha játékra, de az nem sűrű.
Még ezt is néztem, hogy ez is elég lehet:
Vélemények?
2011. nov. 6. 09:52
1/3 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket.
2/3 anonim válasza:
Szomorú, hogy ennyi pénzt elkérnek a Sony Vaio-ért, és csak 2 év garanciát adnak. Véleményem szerint olyan notebookot nézzél amire 3 év garanciát adnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Kb. csak dellre adnak hármat. Tudom, hogy az megbízható nagyon, de szerintem az asus is bírja a strapát, nekem még a legelső gépem az és még mindig megy szerencsétlen. Arra is csak kettő van. Sony Vaioról sok jót hallottam eddig és tetszik is, ezért gondoltam.
2011. nov. 6. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!