Megfelelő laptop? További infók lenn.
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a laptop ( [link] )
Mennyire alkalmas netezésre, esetleg játékok futattására(bár az nem anynira lényeg) és, hogy vinné-e a Win. 7-et? eEgyáltalán megéri egy ilyet venni? BOcs nem vagyok nagy számítógép guru.
A válaszokat köszönöm!
2009. nov. 1. 12:48
1/12 anonim válasza:
Szerintem 150értmár kapsz jobbat is,pláne nem HP-t.Már led képernyőset is láttam ennyiért. Szerintem ez nem éri meg.
2/12 A kérdező kommentje:
Miért HP-t nem éri meg venni?
2009. nov. 1. 13:04
3/12 anonim válasza:
Olcsóbban is megkapsz már nagyon hasonló specifikációt. Nézz körülAcer/Asus tájékon! Ill. ha javasolhatom, Fujitsutól zárküzz el :)
Egyébként a fenti spec. a jelzett igényeknek többé kevésbé megfelel szerintem.
4/12 anonim válasza:
Ilyen középkategóriás gépből inkább Asust vennék , Fujit, HP-t én sem ajánlom. 150értmár kapsz jó kis gépet.
6/12 A kérdező kommentje:
szerintem meg paprikajancsi, egyébként én HP-t akarok, de lehet más lesz. Van olyan akinek HP laptopja van? Mennyire működik neki megfelelően?
2009. nov. 1. 13:16
7/12 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy az ár/érték arány nem stimmel, még megfelelően működne.
Ha ezt figyelmen kívül hagyod, no meg azt, hogy Asus-szal / Acer-rel 20ezret spórolsz ugyanazért(!) a gépért, akkor megfelelő.
8/12 anonim válasza:
mi a fa.sznak kell ilyen okos kérdéseket feltenni? ne is menny el a boltokba körülnézni, hogy mi a kínálat. ne is. fáraszd inkább az embereket!
10/12 A kérdező kommentje:
Jóvan b+ azzal is sokat érek, azt elkezd az eladó ott pofázni hogy ez ennyi ram az meg rom, azt abból is egy mukkot ha értek. Egyébként képzeld már voltam. De látom te is kurv.ára ráérsz másokat csesztetni. INkább menjé dolgozni.
2009. nov. 1. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!