Leálló laptop: 2,5 éve laptopom az utóbbi két napban gyakran leáll. Korábban is lehalt már kék halállal, de most simán elszáll és újra sem indult. Tud-e erre valaki valami megoldást?
(A testvérem is a hűtésre gondolt)
Majdnem minden nap használom, reggeltől estig.
Ha viszont melegedne, akkor miután elszáll, nem tudnám egy darabig visszakapcsolni (mivel még ugyanolyan meleg) - de rögtön a leállás után is ment.
A másik észrevételem (két újabb elszállás után), hogy a böngésző pár másodperccel a leállás előtt a böngésző be akarta zárni magát.
Egyébként a lakás leghidegebb helyiségében használom, szabadban sohasem.
Néhány újabb leállás után a következőket vettem észre:
- csak azután történik, ha bekapcsolom a wifit (vezetékes internetünk van, én egy router én közbeiktatásával érem el (a hálózat nyitott, de csak az én Mac-emet engedi fel)).
- nem kell megnyitnom a böngészőt (testvéremmel LAN-on játszottunk, de a végeredmény ugyanaz lett)
- pár leállás után megy (pl.: tegnap este 20:00-tól nem szállt el és még ma sem).
Köszönöm a válaszokat!
Valóban, úgy tűnik, hogy csak driver-frissítési problémák voltak. Sajnos anno az akkor laptopban még ritkább Intel Core2duót kiegyenlítendő egy SIS Mirage-os videókártyával látták el. Na mindegy, még egyszer köszönöm minden hozzászólónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!