Hogyan alakítsám át, úgy hogy lejátsza a mobilom?
Figyelt kérdés
Bocsi,nagyon nem vagyok otthon ebbe a témában.Szóval egy sorozat részei AVI fájlként vannak rajta a gépemen,és új játszom le hogy társítom valami lejátszóhoz,oké. De ha ráteszem a mobilomra? Hogy tudnám megcsinálni,hogy lejátsza? Mert ,ha csak simán az AVI fájlt másolom be úgy fel se ismeri, nem is jelzi ki ,hogy rátettem.Bocsánat ha valami irdatlan butaságokat hordtam össze.2011. máj. 16. 22:18
1/5 anonim válasza:
mivel nem írtál mobilt, ezért nehéz lesz. de általánosan mp4-be, vagy 3gp-be kéne konvertálni.
3/5 A kérdező kommentje:
Sony Ericsson Xperia X 8. Ne haragudj a buta kérdésért,de azt hogyan?
2011. máj. 16. 22:21
4/5 anonim válasza:
Valamilyen konvertáló progival, pl Format Factory. A felbontást állítsd 320*480-ra, és szerintem mp4-be mentsd.
5/5 anonim válasza:
[link] innen letöltöd,telepíted,majd a kívánt fájlt berakod,felkínálja mire konvertálja (én 3gp-t javaslok) és start vagy indítás gomb... mikor végzett a dokumentumokba lesz egy FFOutput nevű mappa,oda mentette el a konvertált fájlt,azt rakd a mobilodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!