Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha elromlott a számítógépetek,...

Ha elromlott a számítógépetek, hogy javíttattátok meg?

Figyelt kérdés

elvittétek szervizbe? nekem sajnos nincsen olyan ismerősöm,aki tudna segíteni... És legutóbb, mikor elromlott a számítógép, kínosan éreztem magam mikor el kellett vinni a szervizbe, mert egy számítógép azért elég nagy és nem is könnyű, és már a házunk elé a taxihoz is gáznak éreztem lecipelni, + utána a (legközelebb eső) szerviznél nagy lépcső van és az ajtót se tudom kinyitni a szgéppel a kezemben + ilyenek...

Most megint elromlott most a gép, és nagyon érdekelne hogy mások hogyan oldják meg a javíttatást?

2011. máj. 15. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Vannak helyszíni javítást is vállaló szervizek.

[link]

2011. máj. 15. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi romlott el konkrétan? / Mit csinál, mit nem csinál a gép?

Lehet, hogy itt is tudunk segíteni.

2011. máj. 15. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
vannak szerelők akik házhoz jönnek, csak az ő tarifájuk se olcsó (+ kiszállási díj). guglin keress rá
2011. máj. 15. 15:56
 4/6 A kérdező kommentje:

nem indul el a windows sem rajta, próbáltam újratelepíteni, de nem lehetett merevlemez-hiba miatt (valószínűleg megsérült?). Amikor felhívtam őket azt mondták vigyem be, mert csak ott tudják megnézni pontosan hogy mi a baj.

Pedig semmi baja sem volt, ugyanúgy használtam mint máskor, aztán egyszercsak furcsa hangokat hallatott és kék képernyő jelent meg, és nem indult el a windows :(

2011. máj. 15. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Kattogás a winyó felől?Olyan,mint ha a fej ugrálna oda-vissza és az oldalához csapódna (belülről)?Ha ezt hallottad,akkor jó eséllyel behalt szegény.
2011. máj. 15. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Vegyél egy új merevlemezt beteszed feltelepíted rá a Windowst, és kész.

SAMSUNG 500GB 5400rpm SATA-300 16MB HD503HI 3 év garancia

[link]

2011. máj. 15. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!