Mennyi időnként szoktátok újra telepíteni a számítógépetek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 15:42
1/18 anonim válasza:
általában évente. ez már egy éve bírja, jól karban van tartva, szóval egyelőre nem aktuális.
2/18 anonim válasza:
gyakran elszoktam baxni mindenféle xarokkal, szóval ugy általában havonta. de volt hogy hetente. ez a msotani kb 3 hete van fent
3/18 Lakatos István válasza:
Soha. (kivéve, amikor meghalt benne a winchester)
Ja, nem használok Windowst.
A disztribúció upgrade az nem újratelepítés, hanem frissítés.
4/18 anonim válasza:
Ha beszopok egy vírust, v ha öngyilkosságot követ el a windows.
5/18 anonim válasza:
Soha, én sem használok Windowst.
6/18 anonim válasza:
Régen a Windows XP-t körülbelül havonta, mert borzasztóan amortizálódik.
A Vista másfél évig bírta minden gond nélkül, akkor is csak azért szedtem le, mert 7-est raktam helyette.
A 7 szintén nagyon strapabíró, egyszer telepítettem újra, de akkor sem hiba miatt, csak átálltam RAID-re. Most két hónapos, semmi baja, mintha frissen lenne telepítve.
7/18 anonim válasza:
Ha havonta kell újratelepíteni az xp-t, akkor ott vmi nem stimmel. Ennyire instabil még a legrosszabb windows se lehet.
8/18 anonim válasza:
Senki nem beszélt instabilitásról. Maximális teljesítmény volt a követelmény.
9/18 anonim válasza:
3 éve megy. Havonta takarítás,megbízható védelem és nem fejetlenül kattintgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!