Mennyi időnként szoktátok újra telepíteni a számítógépetek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 15:42
11/18 anonim válasza:
A Windows-t kb hetente, a Linuxom (Debian 1.1) Pedig már 12 éve üzemel. Bár az csak biztonsági rendszer nálam.
12/18 anonim válasza:
Hetente??? Ott már tényleg komoly gond van! Ha neked is a maximális teljesítmény számít, akkor sincs értelme, mert az újratelepítgetéssel több időt vesztesz, mint a teljesítménycsökkenéssel.
13/18 anonim válasza:
A probléma a driver hiányból adódik. Az XP nem ismeri az AHCI módot, a Win7 meg sorra elintézi a HDD-ket. Egyedül a Vista megy normálisan és lassan 2 hete van fent. Csak kis babrálás éj jobb mint a 7.
14/18 anonim válasza:
Már hogy a fenébe ne ismerné az XP az AHCI módot??? Csak driver kell hozzá telepítéskor. Utólag is lehet engedélyezni, de az kicsit macerás.
15/18 anonim válasza:
Telepítésnél hiába lehet, nincs floppy. Utólag meg ha babrálom elég instabil lesz.
16/18 anonim válasza:
Akkor meg van nLite, ha nincs floppy-d. 12 éves gépben nincs floppy meghajtó???
17/18 anonim válasza:
A probléma, hogy ez nem 12 éves gép. :D
A winchester vándorolt át a rendszer meg maradt.
Azt furcsállom, hogy egy ilyen rendszer elindul egy teljesen más gépen mint amire telepítették.
Az nLite-nak meg nem vagyok híve.
18/18 anonim válasza:
Végül is igazad van, én sem használnék XP-t ha nem muszáj, csak a technikai lehetőségeket akartam felvázolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!