random újraindult, restartnál nem képes előhozni semmit, hidegen néha hibás képet ad a vga, bios elfelejti a beállításokat 3voltos elem mellett, alaplapi háló elhal majd rá a pci-os hálóval bajok vannak (denszesz+ecset megoldotta a gondomat), két másfajta ram nem ment dualban egy régebbi lapban, egy újabban pedig lazán megvannak, 3750 megaherc egy 3gigaherces procival :D [link]
röviden ennyi, ez csak 3 gép tünete.
2010. dec. 16. 18:34
2/16 anonim válasza:
- Az enyém mostanában ha ki akarom kapcsolni, akkor elkezd folyamatosan pittyegni, és csak akkor hagyja abba, mikor kikapcsolt. Érdekes. :D
- Régebben, egy másik gépemen volt egy vírus, ami vicces dolgokat csinált, pl. fejreállt tőle a képernyő, írtam, és benyomta az entert mindig, ilyeneket.
- Egyszer reggelre eltűntek a hangok a gépről... aztán másnap már jó volt.
2010. dec. 16. 18:43
3/16 anonim válasza:
lol első, mit fűtött a Prescott??? Kiváncsi lennék rá!
Az mondjuk nem megmagyarázhatatlan, de tegnap megb@szott a tetves táp. Szét volt szedve, szereltük bedugott konektorral XD. Még az agyam is bizsergett...
Nem tudok egy átkos progit vagy játékot feltelepíteni mert újraindul. Nem tudom h nem bírja a terhelést vagy vírus, passz. A régi gépem pedig minden jel nélkül kikapcsolt, ezt addig csinálta míg egyik napról a másikra nem lehetett bekapcsolni. xD
2010. dec. 27. 19:41
7/16 anonim válasza:
Másik gépem elkezdett csipogni, egyre hangosabban, aztán nem indult, csak a Feladatkezelővel. Anyád, XP! Rakjuk újra, vírusirtás: egy trójai, most már minden oké. Egy frászt! Újratelepítés majdnem kész, leállt minden, hibaüzenet értelmetlen. Kikapcs, vinyó halott. Anyád! Még jó, hogy előtte mindent lementettünk egy másik vinyóra, haver volt ennyire óvatos. Vinyó, hálókártya, főkábel, táp csere, újratelepítés a lementési vinyóról: a Windowst nem tölti be. Kész, ebből a házból mindent ki, új gépet raktunk össze. Azóta semmi gond.
2010. dec. 27. 19:46
8/16 anonim válasza:
Ki tudja, miért nem hajlandó a Mozilla Addonsról semmit letölteni? Állandóan előjön a "228-as hiba". Állítólag a tűzfalnak nem tetszik. Nem fogom a tetű Firefox miatt a külső tűzfalat kikapcsolni! Leszedem máshonnan, amit lehet.
2010. dec. 27. 19:50
9/16 anonim válasza:
A magyar nyelvű OpenOffice.org 3.2.1 letölthetetlen, a feléig letölti, aztán leáll. Mozilla Firefox--Windows XP--ESS trió szivatott. Kicseleztem: angolt töltöttem le, azzal nincs gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!