Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen vicces/abszurd/megmagya...

Milyen vicces/abszurd/megmagyarázhatatlan jelenséget produkált már a számítógépetek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Everest kiírta, hogy a procim szorzója valami 17-8 és az órajele 8 GHz. Kicsit furcsáltam xD
2010. dec. 27. 21:24
 12/16 anonim válasza:

felmentem youtube-ra elindítottam egy zenét (Three Days Grace - Pain) aztán véletlenül kiléptem az inernetablakból

de végigjátszotta a számot O.o

2010. dec. 27. 22:07
 13/16 anonim ***** válasza:

windows telepítésnél (XP ofc.), amikor a partíciókat hozod létre, több szabad hely volt a vinyón, mint amennyi a kapacitása :)

Nem rég ismerősöméknél rádugtuk gépre az LCD TV/Monitort, ám felbontást kellett állítani. Húzom le a csatit, a lábujjamig elkezdtem bizseregni és olyan vágyam támadt, hogy rúgjam le a tv-t a helyéről mert rohadtul megrázott. Mezei monitorra vissza, nincs kép. Újraindít. Kékangyal szállt le közénk. Na akkor rakjuk újra a rendszert, és voilá' ÜRES a rendszerpartíció :))) Azóta persze működik rendesen, és kiderült, nincs leföldelve a ház. Szívás :).

2010. dec. 27. 22:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Maga a Windows operációs rendszer, úgy ahogy van, szivatás!
2010. dec. 27. 23:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Új IWIW: nem veszi be a gyomra! Ha nem lenne 2 magú a proci, be se tudnék lépni, még így is lassú. És Mozilla Firefox böngészővel ez a Facebook-klón irgalmatlan sok memóriát eszik.
2010. dec. 27. 23:05
 16/16 anonim ***** válasza:

2010.12.27 22:07: ilyen sok emberrel történik. egyszerű a magyarázat rá. mikor bezárod, akkor maga a program fut tovább csak már nem észrevehetően. feladatkezelőből simán ki lehet csapni a folyamatok fülnél.

nekem olyanom volt hogy catalystban fel volt oldva az overdrive funkció, mert egyszer fel akartam huzni egy kicsit a kártya órajeleit. túl sokáig húztam így rózsaszín négyzetes lett a képernyő és lefagyott a gép. ujrainditottam, semmi probléma. először 1 hónap után magától megint ilyen négyzetes lett a képernyő. ujrainditottam. és a végén egyre gyakrabban történt ez meg, még a végére bekapcsoltam a gépet és szinte egyből. pedig csak meg volt nyitva az overdrive, felhuzva semmi sem volt. gondoltam hogy lehet hogy valami hibája van a catalystnak ezért felhuztam a hűtést rajta. utánna tökéletesen működött. 2 nap után gondoltam egyet és feltettem egy ujabb drivert. nem is kellett letöltenem, novemberi gamestart pont megvettem, ott volt a lemezen. és mióta fentvan, tökéletesen működik, egyszer sem jött elő ez a hiba, pedig most is meg van nyitva az overdrive.

2010. dec. 28. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!