Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki segitene vki nekem...

Valaki segitene vki nekem megirni a myvip-re 1 vicces bemutatkozast? Barmi lehet benne.

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
"Sziasztok! Gyuri vagyok. És meleg. Nincs fantáziám, de végre bekerültem az elit közé!"
2010. febr. 21. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

bár sztem ez szánalmas de vicces...megéri elolvasni:D

Tudom, pont leszarjatok, hogy ki-e van ez írva vagy sem.

DE, Nem kerek levelet, se msncím keregeteseket, se kavarasokat se jelölgeteseket!!

Nemismerkedem! van baratom es nemerdekel senkiiiiiii!;) koszonom azoknak akik megertettek.

.. Ilyen vagyok En ..akik szeretnek elfogadnak ilyennek, amilyen vagyok..akik meg nem, azokat nagyon tudom sajnalni .. SEMMI SEM KÖTELEZŐ!

Lehet ertelmezni ezt a mondatot ... ja es NEM celom SENKINEK SEM megfelelni !

NEM VAGYOK FENNT SEHOL MASHOL IWIWEN ES MYVIPEN KIVUL! NEMREGISZTRALTAM SEMMILYEN TARSKERESO OLDALRA A KEPEIMMEL!CSAK UNATKOZNAK, MINT MINDIG :) SOK FOLDONFUTO:)

Ja.., es chatelni sem szoktam!!!!! ;)

-Csík Dzsulietta Hermina

-Ringhoffer Zsanett

-Balogh Kitty мιѕѕ[яαƒкσѕ ℓυℓυgуι]ιιι

-Szüccs Kitty kittus Řąƒ ỉŋậℓτ βава

-♥♥Pöttömke♥♥(17) neven itt myvip randin sem :D

- [link]

Utalom az olyan embereket, akiknek az, az eletceluk unalmukba, hogy az En ( vagy akar mas )kepeit teszik fel különböző tarskereső oldalakra.vagy, mint barat-baratnő-testverem akarhova mashova.Hat ha ez kielegít titeket, akkor egeszsegetekre ;)Egyszer csak megunjatok ...:)

örülnek, ha nem masolna senki azt amit írtam Magamrol, ...nem valoszinű, hogy ugyanaz van Nalad, ami Nalam ..tök veletlen ... mindent magamtol írtam, és majd ennyire egy gondolatmenetünk lessz, mi ?

Ne akarjatok kiugrani a sajat bőrőtökből es az enyembe bujni, mert sosem lesztek olyanok, mint amilyen és aki vagyok ...

probaljatok krealni egy önallo bemutatkozo szöveget, ami ratok illik, és nem ENGEM JELLEMEZNEK! soksikert egyenisegek .. -.- ha ezt lopjatok, eltudom kepzelni mekkora egyenisegek lehettek az eletben :D ijajj:D

Szeretem, ha olyanok utalnak, akik megcsak nemis ismernek :)

Van, hogy nemjo dolog külsőre ítelkezni :) de különösebben, nemerdekel, h hanyan utalnak .. vannak elegen körülöttem, akik mashogy gondolnak dolgokat .. ;):) a többi pedig üljön le maganakk ;)

Vannak olyan tarsasagok, ahol nagyon jo tema vagyok .. ilyenkor sokszor csak kavartok, ezért jobb lenne, ha szatokra se vennetek, ha nemvagyok ott .. tisztabb ha Nekem adod elő gondod-bajod Velem kapcsolatba, es nem egymas között beszelitek meg .. eznem nagy dolog amit kerek, csak, hogy hozzam fordulj panaszaiddal :);)

ez nem gizdasagbol van írva.., de ha elolvasod es utalsz, rajossz, hogy mirol van szo okoskam:)

nemkerem, hogy ne nezegessenek az utaloim, mert azert van a szemetek, de azert eleg mokas nem ?:D dehat jol temazzatok ki, legalabb nem unatkoztok :DD(KK)

Nem celom, bar akkorsem volt a 3000 ismeros osszegyujtese, szoval mellozd a jelolgetest ismerettseg nelkul! koszi

2010. febr. 25. 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:
az utolsó nagyon nagy
2010. aug. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!