Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem olvassa be az...

Miért nem olvassa be az asztali PC-m a 2.5"-s 500GB-s külső vinyómat? (tovább lent)

Figyelt kérdés

A lényeg a következő:

Van egy 500GB-os 2.5"-os laptop winnyóm, amihez vettem egy USB2.0-s külső rack-et (vagy minek is nevezik pontosan nam tudom)Ha a laptopra(vista van rajta ha az fontos) rádugom simán látja a vinyót, de ha az asztali PC-mre(ezen csak egy alap SP1-es XP van) dugom rá, semmit nem csinál, világítani világít a led hogy rádugtam, meg nagyon gyengén kerreg a vinyó is, de nem pörög fel rendesen, és gondolom ez miatt is nem látom. Mi lehet ennek az oka? Esetleg túl gyenge a gép Ehhez az 500GB-os winyóhoz, vagy mi?

Ja és még annyit hogy, mivel 2.5"-s a rack ezért 3,5"-s vinyót nem tudok ugyebár beletenni, de ha kiveszem az alaplapot a rackből (amire a kisvinyót rádugom) akkor rátudom dugni a 3,5"-st(ez csak 160GB) is de valamiért azt sem a laptop sem a PC nem látja.Mármint egyik sem pörgeti fel a vinyót rendesen.

Erre lehet megoldást találni?

Előre is kösszi!

2011. máj. 1. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne előlapi hanem alaplapi USB portba dugd, az előlapi USB portok sokszor nem adnak elég áramot a mobil vinyók megforgatásához
2011. máj. 1. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:
illetve nem mindegy, hogy USB 2.0, vagy 1.0
2011. máj. 1. 12:32
 3/4 legendavagyok01 ***** válasza:

Ha az elégtelen tápellátás az ok, azzal nem jó szórakozni, sokat próbálgatni, könnyen gallyra megy. Ha alaplapi usb-ről sem megy normálisan, próbáld ki az y kábelt:

[link]

2011. máj. 1. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
kössze a válaszokat
2011. máj. 1. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!