Hogyan formázzam le a WD külső vinyómat?
Ma vettem egy 320 gigás külső merevlemezt 2,5 colosat.A probléma az, hogy ha bedugom az usb-be akkor nem ismeri fel.Kiírja a szokásos telepítse e az eszközillesztő szoftver szöveget de persze nem sikerül neki:D Az eszközkezelőben sárga kérdőjelként jelenik meg egyéb eszközök közt.De ott nem tudom formázni.A BIOS-ban nem jelenik meg mint merevlemez szal nem tudom mit lehetne tenni.XP-m van fent lehet ez a gond?Cd és tápkábel nincs hozzá...:S
A válaszokat előre is köszi!
ost vagyok a wd oldalán leszedtem már egy progit ami formázási segéd vagy miaszösz kb de hibát észlelt és leállt.
Most akarom felrakni a win7et pont ezért kéne átmásolnom a filmjeimet.
alapból az a gond hogy az Xp nem ismeri fel, lehet hogy azért mert meg van már rokkanva, lehet hogy azért mert a winyó hibás
eszközkezelőből próbáld meg frissíteni az illesztőprogramját, és engedd ki a netre, hátha talál valamit ami működik, de nekem azért furcsa mert simán fel kéne ismernie usb háttértárnak
ha nem működik akkor próbáld ki egy másik gépen hogy ott jó-e
(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!