TheGunner kérdése:
Miért nem érzékeli a win7 és az XP a külső vinyómat?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy Samsung G3 Station 2Tb-os vinyót (még soha nem volt külső merevlemezem). Tegnap este és ma is próbálgattam. Amikor rádugom USB-vel a gép és a laptop egyáltalán nem érzékel semmit, viszont a merevlemez működik. A win7-nél a lemezkezelésnél sem jeleníti meg. Mi lehet a probléma?2011. aug. 6. 12:10
1/12 anonim válasza:
Na várj, ha a gép nem érzékel semmit, akkor h tud működni a vinyó?
2/12 anonim válasza:
Mind a kettő USB kábelt rádugtad? Sokszor egy kábel nem elég energia a működéshez.
Illetve, nézd meg, hogy ne egy portra menjen (tehát az előlapi USB nem szokott jó lenne) mivel sokszor nem elég a tápellátás.
3/12 anonim válasza:
Nálam ez úgy volt, hogy nem működött az usb HDD, amíg nem kapott külön, külső tápot.
Nem adtak hozzá, nem tűnt fel először, de mihelyt ráraktam egyet, minden rendbe jött.
4/12 anonim válasza:
+ az sem volt mindegy, hogy melyik vége került a kábelnek a HDD-re és melyik a gépre.
5/12 A kérdező kommentje:
A vinyó világít, mikor be van dugva USB-vel a gépbe. Én kaptam hozzá külső tápegységet, és azt is bedugtam. Már mindegyik USB porttal próbálkoztam mind a gépen, mind a laptopon :S
Azért köszi a válaszokat!
2011. aug. 6. 12:33
6/12 A kérdező kommentje:
A gép és a vinyó közti kábelnek csak az egyik vége USB-s...
2011. aug. 6. 12:35
7/12 anonim válasza:
hardver hozzá adása varázsló futtatása megvolt?
8/12 A kérdező kommentje:
Előbbi megvolt. Varázsló futtatását h kell? Beütöttem a keresőbe, erre kidobott v 10 fajta varázslót...
2011. aug. 6. 13:43
9/12 A kérdező kommentje:
A gépem 1x már érzékelte, még szerencse, h próbaképp rámásoltam vmit, mert azóta megint nem érzékeli sem a laptop, sem a gép...
2011. aug. 6. 17:51
10/12 anonim válasza:
XP-n start vezérlő pult hardver hozzá adása varázsló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!