Samsung vs. Acer vs. Hp vs. MSI, melyik jobb?
Figyelt kérdés
Olcsóbb notebookot szeretnék venni és e között a két notebook mellet maradtam a váalsztásban,de nem tudom eldönteni.
Samsung RV508
ACER AS5736Z
HP Compaq Presario CQ56
MSI CR620
Árban 10e Ft különbség van a 4 között.Mindegyikről hallotam jót is és rosszat is.
2011. ápr. 20. 20:15
1/7 anonim válasza:
acer - ciki mutogatni, és reped a burkolat
msi - gyenge a PCB, túlmelegszik, újraindul egyfolytában
a másik kettőhöz még nem volt szerencsém
2/7 anonim válasza:
ja hogy Compaq!
olyanom van, ezeknek az USB aljzatuk nem éppen stabil, lötyög benn minden, bizonytalan az érintkezés
néha csak fekete képernyőt ad bekapcsoláskor.
3/7 A kérdező kommentje:
Na és Samsungokhoz,senkinek se volt szerencséje? :S
2011. ápr. 20. 20:40
4/7 bp1985 válasza:
Ha érdekel, leírom a szervizes tapasztalatomat. Ha nem, akkor nem:)
5/7 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném! :)
2011. ápr. 20. 21:53
6/7 anonim válasza:
Szerintem Hp vagy Samsung nekem mind a kettő gyártó bejött ( mobilok, TV, nyomtató, monitor stb.), bár nem tom milyenek a notebookjaik, de biztos azok is jók. remélem segítettem :)
7/7 bp1985 válasza:
Na szóval.
Samsung: Elég jók, megbízhatóak.
Acer: 2010-es év notebook gyártója.
hp : Felejtsd el
Msi: Az is jó.
Ha ez a 4 közül kell választani, akkor az acer-t venném. Az 5736 amúgy is egy jó gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!