Melyik a jobb notebook? Sziasztok melyiket vegyem meg? ACER AS5742G-3384G75Mn MSI CX623-297XHU
MSI CX623-297XHU:
i3-390M(2.66GHz)
nVidia G310M 512mb
2GB DDR3
320GB(5400rpm)
ACER AS5742G-3384G75Mn:
Intel Core i3-380M (2,53 GHz, 2 x 256 KB + 3 MB)
750 GB, 5400 RPM, SATA
2 x 2 GB DDR3-1066
AMD Radeon HD 6370 512MB
tudom hogy a notebook,laptop nem játékra való de melyik lenne jobb a játékokra? PL: Cod MW 2, Mafia 2, Cod Black ops,stb..
a válaszokat előre is köszönöm!
köszönöm a válaszokat de melyik a jobb?
viszik rendesen a Cod mw 2,maffa 2,esetleg kis crysis?
És nagyon fontos lenne hogy az üzem idejük (akksi meddig bírja) mennyi kb.? úgy hogy jáccok is vele meg úgyis ha nem a válaszokat előre is köszönöm
Ne játssz laptoppal, mert nagyon melegednek!
Az Acer főleg. Az enyém a CityVille-től (Flash Player-es játék) is 90 fokos. (najó, csak 88 xD)
Kettő közül az Acer erősebb. Viszont amit az első írt azon tudnál játszani is, mert abban erősebb videókártya van...
Valószínűleg minimum grafikán elindulnának azokon is amiket írtál, de mivel csak 64 bites a memóriakezelése azoknak a videókártyáknak, így nagy az esély rá, hogy élvezhetetlen lenne.
Egy óránál többet nem valószínű, hogy játék közben kibírnak. Egyébként 2-3, de ez rajta van az adatlapjukon. Attól is függ milyen akkumulátorral veszed...
köszönöm a válaszokat de én azt kérdeztem hogy a két laptop közt melyik a jobb? a játékok(videókátya,proci,ram),üemidő szempotjából!
most ballagok és 120-130ezer közt akkarok venni laptopot.
és az új sulba koleszos leszek és azért tettem fel ezta kérdést hogy melyiket vegyem egy kis délutáni lan meccsre vagy egykis single-re.
jóvan má te... te kivagy h velem igy beszély? azt veszek amit akarok igenis jó gépek beszéltem egy szakértővel!
neked ilyenre sincs pénzed te csóró pffff........... xD
vinni fog minden játék te .... vágod?te .............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!