Mit kell vennem, hogy fogja a netet (tcom) az asztali gépem?
szia
jobban meg kellene fogalmaznod a kérdéseidet szerintem, de amit kihámoztam belőle
ha van telefon vonalad, akkor egy internet elérési előfizetést kell venned, tcom weboldalán meg is találod az információkat.
szia
gondolom a kedves szerelő hagyott egy kb. 50 cm hosszú kábelt, ha igen akkor nézd meg, hogy a kábel csatlakozó beleillik-e valamelyik aljzatba a gép hátulján, ha igen, akkor csak dugd össze és megy. Ha nem, akkor kell hálókártya (kb. 2000 Ft)azt viszont bele kell illeszteni (a gépházon belül) az alplap pci csatlakozójába. Ha beillesztetted, a windows automatikusan felismeri az eszközt. Mindkét esetben miután bedugtad a kábelt, a start menü, beállítások, vezérlőpultba lépve hélózati kapcsolatokra lépve az új hálózati kapcsolatok létrehozására kell menned. Itt a tovább, kapcsolódás az internetre, kézzel állítom be az internetkapcsolatot, kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igénylő szélessávú kapcsolat segítségével, beírsz egy nevet az internethez (tcom), és a köv. ablakban beírod aszerződéskötéskor megadott felhasználóneve és jelszót. Utána befejezés. Bocs hogy hosszú voltam, remélem segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!