Mp3 lejátszót tudok tölteni a számítógépen keresztül? Vagy kell vennem hozzá külön USB töltőt?
Figyelt kérdés
Ha buta a kérdés ne nevessetek ki. Mivel gyárilag nem jár hozzá USB töltő, ezért gondolom és mintha valahol olvastam volna, hogy talán fel lehet így tölteni. De h@lye vagyok hozzá...
Ez egy Sony NWZB152B B szériás Walkman 2GB MP3 lejátszó
2011. nov. 5. 18:17
1/4 anonim válasza:
szerintem igen. az enyimét is lehet de az sungoo de csak ha működik a gép akkor tölti.
2/4 anonim válasza:
Ha csatlakoztatod, és a gép áram alá helyezi az USB portot (van olyan alaplap, ami a perifériákat áramtalanítja kikapcsolás után, van, amelyik nem - ha az optikai egér "világít", akkor áram alatt van). Elméletileg minden további nélkül feltölti a lejátszót.
3/4 anonim válasza:
Ha rá van csatlakoztatva a gépre USB-n, akkor töltődik. Láttam, hogy ha anya telója is rá van csatlakoztatva a gépre, töltődik.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:) Mentek a zöld praclik:)
2011. nov. 5. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!