Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » összeraktam 1 pc. Ram 2gb,...

összeraktam 1 pc. Ram 2gb, alaplap:Asrock G31M-VS2 :vidkártya: ATI Radeon HD 5700 Series 500gb vinyó:Eleinte semmi gond nem volt problémák, hogy lelassul a gép hol felgyorsul, szakadozik minden játéknál hirtelen megáll minden továbblép 5-15mp utánn?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 17:44
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
könnyü okoskodni amiket itt leirtatok mind megcsináltam már rég,nem segit semmit,alap dolgok gondoljátok hogy én nem probáltam ki már ezeket?egyik se hasznos most vehetek egy uj vinyot alaplapot meg tápot
2011. ápr. 8. 11:40
 22/24 laci9 ***** válasza:

Szia.

Itt a megoldás, alaplap csere.Ezzel az alaplappal olyan jól fog működni, mint egy svájci óra.

ALAPLAP DFI INFINITY 975X/G S-775

[link]

2011. ápr. 16. 23:59
 23/24 A kérdező kommentje:
jah persze miért nem már 80000ft körülit ajánlsz he?amugy megoldottam egyedül,ez az oldal meg elmehet a francba
2011. ápr. 19. 13:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Ma megyek orvoshoz, elkérem a számát és neked adom, mert neked sokkal jobban el kell egy elmevizsgálat.Mert az agyadba nincs ki a 4 kerék, ó elnézést.Neked csak 1 kerék mozog, de már az sincs meg, szóval amiatt ajánlom az orvosom.
2011. ápr. 19. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!