Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » összeraktam 1 pc. Ram 2gb,...

összeraktam 1 pc. Ram 2gb, alaplap:Asrock G31M-VS2 :vidkártya: ATI Radeon HD 5700 Series 500gb vinyó:Eleinte semmi gond nem volt problémák, hogy lelassul a gép hol felgyorsul, szakadozik minden játéknál hirtelen megáll minden továbblép 5-15mp utánn?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 17:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
vettem egy uj vinyót most már ez is elkezdett katogni,szétütöm oszt kész ezt a sart
2011. ápr. 6. 18:31
 12/24 bp1985 ***** válasza:
Szépen beszélsz te paraszt. Normálisan le lett írva, hogy mit csinálj. De hülye emberrel nem érdemes foglalkozni. Miért sértegetsz olyan embert, aki segíteni próbál? Minek raksz fel kérdést, ha utána meg elküldöd azt, aki segít. Én tudom a megoldást, de a stílusod miatt még pénzért sem mondanám el.
2011. ápr. 6. 19:07
 13/24 anonim ***** válasza:
lehet tudnék segíteni de nem akarom hogy engem is "elküldj az anyámba" szóval inkább jelentelek puszi a pocidra
2011. ápr. 6. 20:06
 14/24 anonim ***** válasza:

Yo!

1. Nem szeretjük ezt kocsis stílust, vegyél vissza kedves kérdező.

2. Van egy olyan érzésem, hogy az egész hibáról csak te tehetsz és senki más :). Nekem ez az egész vinyóswapnak tűnik.

Annyit tesz, 800 tonna cuccot felraktál, töröltél, másoltál, és cseszted utána töredezettségmentesíteni a merevlemezt. Továbbá egy kis bacilusfertőzés is állhat a háttérben, egyetemben félmillió spyware-el... Nem csak a vírus veszélyes :). Tele van szeméttel továbbá a temp, ami megint sokat fog rajta. Főleg, ha 5400 fordulat/perc-et tud a vinyód :D. Emellé még a merevlemez cache mérete sem mindegy.

Lehet, jobban jársz, ha inkább újrahúzod a rendszert. Avagy, leszoksz a gépezésről. Te bunkó.

2011. ápr. 6. 20:50
 15/24 anonim ***** válasza:

Majdnem kiment a fejemből! Marhára jót tesz szerencsétlen gépnek, ha fordítod össze vissza! Lehetőleg akkor csináld ezt kérlek, amikor másolsz valamit. Hátha a fej menetet karcol az adattároló korongon.

Az meg, hogy ha elindítasz egy programot, és hallod, hogy felpörög a ventilátor, nem hiba. Egyszerűen nagyobb kraftot szed fel minden alkatrész, amint elindítasz akármit (főleg, ha hardverigényes játékot).

Ezt pedig rohadtul nem értem...

"be se lépet csak a alaplap képe f2 f6 stb menürendszer látszot a monitoron be se lépet a windosba" Miféle menürendszerről halandzsázol az alaplap KÉPÉVEL kapcsolatban? Nem értem. Nem tudom összepakolni.

2011. ápr. 6. 20:56
 16/24 A kérdező kommentje:
ahányan vagytok mindegyikötök mást mond szsarom le mindegyikötök pofáját ennyi
2011. ápr. 7. 21:00
 17/24 A kérdező kommentje:
csak okoskodtok.ez az oldal meg egy határ szar ennyi
2011. ápr. 7. 21:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkora egy büdös paraszt vagy?!
2011. ápr. 7. 21:18
 19/24 A kérdező kommentje:

az hát falusi paraszt vagyok

vazeg nem te adsz ki 20 30 ezreket hetente,csak sok okoskódo van itt,mindegyik más mond csak ugattok

2011. ápr. 7. 21:28
 20/24 anonim ***** válasza:
Mi csak próbálunk valamely módon segíteni, de ha te ebben nekünk nem segítesz, mi mégis, hogy segítsünk?!Ehelyett te köpködsz mindarra aki próbál jószívűen segíteni, elvégre az a oldal lényege, te meg hátat fordítasz, lehúzod a nadrágodat és azt mutogatod a te neked segíteni próbálóknak.Hát mondhatom szép.
2011. ápr. 8. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!