összeraktam 1 pc. Ram 2gb, alaplap:Asrock G31M-VS2 :vidkártya: ATI Radeon HD 5700 Series 500gb vinyó:Eleinte semmi gond nem volt problémák, hogy lelassul a gép hol felgyorsul, szakadozik minden játéknál hirtelen megáll minden továbblép 5-15mp utánn?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 17:44
1/24 anonim válasza:
én lenni kínai nem beszél magyar...
szóval játéknál akadozik vagy máshol is? játéknál nagy felbontáson és részletességen, vagy kicsin is? mien módon, lassul vagy kihagy?
2/24 A kérdező kommentje:
játékoknál jelentkezik jobban de alap programok inditásánnál is akadozik lassan tölti be.egy virusirtó program 4.fél oráig ment,valamikor teljesen lelassul a gép napokig aztán megjavul ,de rövid idöre
2011. ápr. 6. 17:55
3/24 A kérdező kommentje:
talán az alaplap hibás...nem tudom de nem akarom hogy videokártya vagy mást elromoljon,bármilyen felbontás akkor is akadozik a gép..
2011. ápr. 6. 18:03
4/24 anonim válasza:
Proc milyen? Lehet tényleg az alaplap szar!!
5/24 A kérdező kommentje:
intel core dual 2.6ghz
2011. ápr. 6. 18:09
6/24 A kérdező kommentje:
hallani lehet ha valamilyen programot elinditok hogy jobban pörög a ventiáltor majd lelassul normálba,pl oldalra forditotam a pc aztán be se lépet csak a alaplap képe f2 f6 stb menürendszer látszot a monitoron be se lépet a windosba
2011. ápr. 6. 18:12
7/24 A kérdező kommentje:
már szétment egy vinyó,és egy ram,vehettem ujakat,valami tanács?
2011. ápr. 6. 18:20
8/24 A kérdező kommentje:
milyen alaplapot érdemes venni,vagy mit csináljak már....????,,
2011. ápr. 6. 18:22
9/24 anonim válasza:
Próbáltad, hogy kifújatod a port a gép belsejéből?Nekem gyakran ettől kicsivel gyorsabb lesz, akadozások ekkor megszűnnek.De ha kipróbálod, vigyázz, hogy ne nagyon mozgasd ki/be a kábeleket, mert általában a gép úgy tekint ezután rá, mintha egy új hardvert raktál volna bele.
10/24 A kérdező kommentje:
köszönöm kvára hasznos volt amit irtatot,elmehetek vele a picsba
2011. ápr. 6. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!