Hogy működik az ECDL vizsga?
Figyelt kérdés
mit jelent az hogy 7 modul?...először levizsgázol az alapismeretekből aztán word aztán az is meglesz és igy tovább?és miután levizsgázol mindenből akkor van meg az ECDL vizsgád?illetve ha az megvan akkor nem kell érettségizni infóból?menyibe kerül egy ilyen vizsga illetve kb menyi ideig tart?2011. márc. 27. 22:28
1/4 anonim válasza:
7 modul: hétféle témakör
azzal kezded amelyikkel akarod, nem kell feltétlen az alapismeret. és ha megvan 7 a 9-ből, akkor kapsz egy oklevelet h levizsgáztál. ez közel se áll az érettségihez, gyakorlatilag 5 éves szintű. nekem a regisztráció asszem 5000 volt, és modulonként 1500-at kell fizetni. hogy érted hogy mennyi ideig tart?
2/4 anonim válasza:
mert ha úgy érted, hogy van-e lejárati ideje, akkor a válasz az az hogy nincs
3/4 A kérdező kommentje:
hát hogy menyi ideig tart még kb mindből levizsgázol fél?vagy menyi?illetve mit jelent pontosan ez a modul külön külön vizsgák mittom én wprd,exel...stb??illetve számít a felvételinél + pont?
2011. márc. 27. 22:36
4/4 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbben és olcsóbban jössz ki, ha veszed a fáradságot és leérettségizel infóból, mert ha 5-re megírod (közepet is), akkot igényelhetsz ECDL bizonyítványt 5500 ft regisztrációs díjért (80% feletti közép, vagy 60% feletti emelt szintű érettségi mentesít az ECDL vizsga alól), így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad. Felvételinél + pontot nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!