Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy működik az osztályozó...

Hogy működik az osztályozó vizsga?

Figyelt kérdés

Angol nyelvből szeretnék leosztályozózni, mert nagyon nem szeretm sem a nyelvet, sem a tanrt. Egy hármassal, kettessel is megelégszem, csak ne kelljen jövőre bejárni.

Tehát, év vége felé kell jelentkeznem, vagy már le is késtem? (remélem még nem)

Van olyan, hogy nem fogadják el, mert rosszul megy a tantárgy?

Mikor kell leosztályozóznom? Még ebben a tanévben, jövő tanév elején vagy végén?

2011. ápr. 13. 07:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azért osztályozóztam le, hogy hamarabb érettségizhessek a nyelvből, januárban, utána már nem kellett bejárnom. Érdeklődj utána, nálunk január-február, meg augusztus körül vannak az osztályozók, ha nálatok is is így van, akkor augusztusban elmehetsz és onnantól nem kell bejárnod. Olyan nincs, hogy nem fogadják el, mert rosszul megy a tárgy. Viszont, jobb ha tudod, hogy a tanárod állítja össze, ő van benn a szóbelin is, szóval ha nem szeret, akkor kegyetlenül meg tud szivatni.
2011. ápr. 13. 08:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindezen kérdéseidre az iskolán belül kaphatsz választ, csak ott tudják. Bárki megírja neked, hogy az ő iskolájában mikor van az osztályzvizsga meg a jelentkezés, az számodra tökéletesen haszontalan, mert attól még nem lesz a te iskoládban is akkor. Tehát rossz helyen kérdezel.
2011. ápr. 13. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem már lekésted. Mindenhol kb. most vannak az osztályozók, mivel szünet után nem sokkal mér érettségi van. Nálunk tegnap és ma volt, már másfél hónapja lejárt a jelentkezési határidő.
2011. ápr. 13. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!