Kisgyereknek -8 éves- mini laptop?
20-30 forintokért lehet kapni Windows CE-t futtató (tehát a Windows Mobile korábbi verzióját) kínai minilaptopot, 7 collos képernyővel. Keress rá, dob egy csomó találatot.
Árulják a Vaterán, a Teszveszen, a Hardveraprón, de legolcsóbb valószínűleg az Ebayről, egyenesen kínából megrendelve.
Egyébként kíváncsiságból érdekelne, hogy egy 8 éves gyerek mit tud művelni az interneten, mert így hirtelen nem tudom elképzelni.
Üdv:) Nem rám tartozik de tudod hogy mit tud művelni egy
8 éves net függő gyerek ?
vagy a késköbiekben amikor lesz 12 ,15 éves ?
Inkább engedjétek oda a saját gépetekhez ,azért mert arra nem fogja mondani hogy az ővé és addig játszik amig akar
Sok szülő; Jajj de ügyes ez a gyerek feltud telepíteni egy programot,,,, hogy tudja mi hol van, nekem meg ugy kell keresgélnem.
Ugye ismrős ?
az én 12 éves fiam tisztára farmerama függő volt hál-istennek mostanra kinevelődött ,vagy is fent van de már nem aggódik hogy begazosodik a földje :)
kb 1 honapja nem járt fent
Fogtam regisztráltam én is direkt nagyobb szintet értem el mint ő és fogtam azt mondtam neki ez egy nagy szar letörlöm magam persze egyből felajánlotta hogy átveszi ,én meg ÁÁÁ szart nem adok senkinek fogtam és törlés.
Majd kitaláltam más programot a ház körül :))
Első válaszoló!
Tud bánni vele, igen, az iskolában is jár informatika szakkörrre.
Második válaszoló!
A gyerek iskolaotthonos rendszerben tanul, ami azt jelenti, hogy reggel 8-tól délután fél 5-ig van iskola, azalatt összesen 5 tanórájuk van, a többi játékidő. Házifeladat csak hétvégén van, nagyon jó tanuló. Hétköznap ha jó idő van, mindig eltöltünk egy órát a játszótéren és hétvégén is sokat van levegőn. Számítógéphez csak hétvégén engedem, akkor sem órákra.
Harmadk válaszoló!
Köszönöm,pont ilyesmire gondoltam.
Online játékokra tud rákeresni és játszani velük. Tartalomszűrő van a gépen, így csak neki valót. :)
Utolsó válaszoló!
Szerencsére sok minden más is érdekli, nem akar a gép előtt lógni. Tudja,hogy vannak szabályok, amiket be kell tartani. Nagyon értelmes kislány, így attól nem félek, hogy elszaladna vele a ló, ha megkapná a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!