Mi lehet a baj a számítógépemmel?
Figyelt kérdés
A számítógépem egyszercsak kikapcsolt és akhárhányszor nyomom a power gombot nem kapcsol be már tápot is cseréltem ramot is videókártyát is már mindent megpróbáltam csak akkor hajlandó bekapcsolni ha kiveszem az áramzsinórt és visszarakom de akkor is csak megpördül a procihűtő és kikapcsol ennyi már a powert ahova bedugom ott is igazítgattam nem megy mi lehet a baj?2011. márc. 12. 13:06
11/13 Balcsix válasza:
Én valószinű hogy tudom!... Ezért huzzátok mindig ki a konektorbol a gépet vagy ha hosszabbitotok van akkor nyomjátok le hogy amikor nincs bekapcsolva a gép ne menjen bele áramm mert egyéb bajokat okozhat...!és az a baja hogy te nem csináltad minig így a hogy elöbb mondtam és a tápja elcsesződött ugy hogy sztem táp csere lesz
12/13 A kérdező kommentje:
Tápot már cseréltem és hosszabbítóm van és mindíg kikapcsolom úgyhogy áram nem megy bele ha kikapcsoltam
már az elemes dolgot próbáltam nem jött be
2011. márc. 16. 14:26
13/13 anonim válasza:
Proccit nézted ?
De sajna akár hogy is veszük alaplap kuka :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!