Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj a számítógépemmel?

Mi lehet a baj a számítógépemmel?

Figyelt kérdés
A számítógépem egyszercsak kikapcsolt és akhárhányszor nyomom a power gombot nem kapcsol be már tápot is cseréltem ramot is videókártyát is már mindent megpróbáltam csak akkor hajlandó bekapcsolni ha kiveszem az áramzsinórt és visszarakom de akkor is csak megpördül a procihűtő és kikapcsol ennyi már a powert ahova bedugom ott is igazítgattam nem megy mi lehet a baj?
2011. márc. 12. 13:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az alaplappal van a baj, és még lehet ezernyi oka, mivel gyakorlatilag semmit se írtál le...
2011. márc. 12. 13:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Konkrétabb válasz kéne
2011. márc. 12. 13:12
 3/13 anonim válasza:
100%

szia!

Próbáld ezt, szervizes tapasztalat: Alaplapon van egy gomb elem húzd ki majd 2-3 perc múlva dugd vissza, ezzel csinálsz egy BIOS resetet hátha segít, ha nem akkor viszont lehet hogy az alaplapodon valami kondi elszállt, ez a rosszabb eset..

2011. márc. 12. 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:

"Konkrétabb válasz kéne"

Konkrétabb információ kéne. A gombelem kiszedése viszont jó ötlet.

2011. márc. 12. 14:12
 5/13 anonim ***** válasza:

Gombelemmel egyetértek, PLUSZ: vedd ki belőle az aksit, húzd le a 230-ról és tartsd nyomva 10mp-ig a bekapcsoló gombot. Ha még volt egy szaladgáló eletron a rendszerben, ez biztos kiűzi ;-)

Csak találgatok, de sztem vagy túlfesz-t kapott, és/vagy kiégett valami, és/vagy rövidzárlat miatt túlhevül és lekapcsol azonnal.

2011. márc. 12. 15:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy laptop?
2011. márc. 12. 15:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Mittom, elnéztem, elnézést.

Tulajdonképpen mindegy, hogy laptop-e, vagy nem. Ha nem az, akkor húzd ki a powerből és nyomd a gombot. Ha laptop, akkor az aksit is ki kell venni. A lényeg, hogy kívülről semmilyen áramot ne kaphasson.

2011. márc. 13. 11:35
 8/13 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat nem laptopról van szó
2011. márc. 13. 13:38
 9/13 A kérdező kommentje:
szerelésben nagyon otthon vagyok már vinyót is csináltam vákum nélkül és jólett már csináltam az elem dolgot nem jött be a jumpert is kerestem ami a bios-resetet csinálja de nincs benne és a bios is bele van sütve nem lehet cserélni csak kisütni flopival az alaplap AMD msi k8t neo-v sempron procival
2011. márc. 13. 13:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Üdv. csináld ugy a resetet hogy kiveszed az elemet és az elemtartó 2 pólusát 20 mp ig egy csavarhúzóval összezárod
2011. márc. 16. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!