Már egy ideje elkezdtek szaggatni olyan játékok amik régebben nem szaggatak Pl:Crysis,stb Mitől lehet? Mi lehet a baj a gépemmel?
Figyelt kérdés
Újratelepítés megvolt,de nem használ.
Intel core 2 Duo
Videokártya: NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB)
Microsoft Windows XP Profession Szervizcsomag 3
1gb ram
CPU1:Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1396 MHz
CPU2:Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1396 MHz
alaplap:MSI
2009. febr. 19. 23:38
1/6 anonim válasza:
Manapság már nem divat sajnos de sokat segíthet ha megcsinálsz egy töredezettségmentesítést! És néha a gépet is ki kell takarítani belül lehet hogy a lerakódott por miatt lassult be a vas.
2/6 anonim válasza:
Ezzel a videokártyával a felbontást ne nagyon rakd 1024x768-nál nagyobbra, illetve a grafika részletessége legyen közepesnél jobbon. 1GB RAM kevés amúgy. A windows is egyre több memóriát "fogyaszt" alapból.
3/6 anonim válasza:
Első hozzászólóhoz hozzátenném, használj például IObit Smart Defrag töredezettségmenetesítőt (ingyenes és a legjobb).
www.iobit.com
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de amúgy is ezt a töredezetségmentesitőt használom.A portól viszon lehet csak az a baj hogy a gar miatt nemtudom felnyitni leis van cetlizve.Ötlet??
2009. febr. 20. 14:08
5/6 anonim válasza:
Format C:, újrarakod Win-t, és csak azt rakod fel, amire szükséged van?
(havonta szoktam én is, win 10 perc alatt fenn van:D)
6/6 A kérdező kommentje:
Szia mint írtam az újratelepítés megvol és a formázás is és nem használt.Amúgy én is sűrün csinálom de most más a gond.
2009. febr. 23. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!