Miért kezdett el szaggatni minden játék a gépemen?
Figyelt kérdés
Régebben semmi gond nem volt a géppel. Futottak rajta normálisan a játékok. Nagyon sokat játszottam a Call of Duty 2-vel és azt vettem észre, hogy napról napra csökken az fps. Mostanra eljutottam oda, hogy 10 másodpercenként megfagy az egész egy pillanatra és amint beindul az akció elkezd szaggatni.
Felraktam a Medal of Honor Allied Assaultot ami azért nem egy nagy rendszerkövetelményű játék, de irtózatosan szaggat.
Ilyen a gépem:
Celeron 2,8 Ghz
512 RAM
Ati Radeon 9600Xt 128 Mb
Ötletek?
2010. nov. 21. 19:12
2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem azzal nincs gáz. Ma raktam fel a legfrissebb drivereket is. Plusz nemrég volt szervizben a gép és ami hibás volt azt kicserélték. pl.: az alaplapom.
2010. nov. 21. 19:43
3/10 anonim válasza:
Halmozódó szemét és amortizáció. Megoldás: OS újratelepítése.
4/10 anonim válasza:
Első vagyok.
Akkor marad az újratelepités:)
5/10 A kérdező kommentje:
A játékokat is újra raktam és az op. rendszert is. Az sem segített. A gép hőmérséklete is normális, az Everest szerint legalábbis az.
2010. nov. 21. 20:21
6/10 anonim válasza:
A Windowson egy idő után teleszemetelődik a regisztrációs adatbázis, ami nagy mértékben lecsökkenti a rendszer működésének sebességét, ezt megelőzendő használj Linuxot, azon is fut a COD2 és a MOHAA meg még elég sok más is. De még a lemeztöredezettség lehet a ludas, szintén egy Windows egzotikum.
7/10 anonim válasza:
Bocs, most nézem, hogy újratelepítetted... Ebben az esetben viszont nem vágom, hogy mi a bibi.
8/10 anonim válasza:
tedd fel a legújabb tune up utilites-t. Hajts végre vele minden optimalizálást az összes merevlemez partíción. Az újabb verziókon van egy "turbo gomb" is, ha ezt bekapcsolva továbbra is fennáll a probléma, akkor nincs jobb ötletem :(
9/10 anonim válasza:
ha elötte sem futottak volna jól a játékok akkor azt mondanám hogy szar cuccok vannak a gépedben, cseréld le szerintem, vagy ismerősödnek ha van gépe akkor próbálgass kicserélgetni alkatrészeket és ha valamitől javul, azt lopd el xD (csak vicc volt, akkor azt kell lecserélni)
10/10 anonim válasza:
Nekem az egerem miatt akadoztak a játékok,és a mai napig nem tudom mi lehet az egérrel.
Szerezz egy másik egeret,cseréld ki és nézd meg hogy azzal is szaggat e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!